Zajebiste

• Poleciłbyś nas? Tak

Heel duidelijke lesstof

Heel duidelijke lesstof met een goede uitleg. Fijn dat ik na elk hoofdstuk vragen kan maken daarover. Zo onthoud ik het beter!

Bezorging was snel.K was goed geleverd, geen schade. Beetje jammer dat verkeerdborden per groep zijn ingedeeld in plaats van definitie per bord, aangezien veel borden op elkaar lijken, maar sommige net iets anders betekenen dan anderen. Bijvoorbeeld niet-parkeren borden. Beetje jammer. Verder prima.

Het theorieboek bevatte niet alle informatie en miste een aantal dingen

De oefen site had goede oefeningen en ook genoeg oefenexamens maar het boek miste echt een aantal belangrijke dingen die wel in een ander theorieboek stonden

Goede voorbereiding

Geen boek nodig, maar wel een goede voorbereiding.

goede uitleg

De vragen zijn erg duidelijk en het heeft me erg geholpen!

Goed en heldere uitleg

Goed te volgen en begrijpen.

Prima ondersteuning

Fijne ondersteuning voor de theorie. Bij foutief beantwoorden is meteen de reden terug te vinden.

Werkt super soepel!

Ik kan direct aan de slag en heeft alle vragen wel in het pakket zitten .

Het bevat me erg goed.

Het oefenen van auto Theorie bevat me erg goed. De examen zijn best actueel en praktisch.

Prima voorbereiding op echte examens

Dr examens voor motor theorie bij theorie-leren zijn een goede voorbereiding o de cbr examens. Vragen kwamen 1 op 1 terug.

Gemakkelijk en snel leren

Ik heb als aansluitend materiaal extra oefenexamens gekocht en hierdoor beter kunnen oefenen voor mijn theorie. Erg tevreden!

Wordt niet alles uitgelegd

Ze leren je de belangrijkste dingen, maar ik zou aanraden ook een theorie boek te kopen en te leren dan hebbe je alle info. Wel hele duidelijke uitleg

Goede uitleg en daarom makkelijk leren.

Die uitleg video's werken super. En de oefenexamens helpen daar goed bij!

Ik heb hiervoor ook een pakket genomen voor mijn scooter theorie en heb hierdoor me examen in 1x behaald! En daarom heb ik nogmaals een pakket gehaald om me auto theorie te behalen. Ik raad het zeker aan om hier je theorie te leren!

I learned a lot from the materials and exams.

I failed one time without have a package with theorie-leren and when I bought the English package and practiced with exams, I was surprised that how the environment and type of questions are similar to the car theory exam. I feel more confidence to go for my second time and hopefully pass it.

Supersnelle levering

Voor het behalen van rijbewijs C was ik op zoek naar theorieboeken. De boeken van VTO werden mij aangeraden en zo kwam ik op de site van theorie-leren terecht. In de middag besteld en de volgende dag reeds geleverd. Prima! Voor het examen heb ik nog 12,5 uur online afgenomen, dat werkt super. Glansrijk geslaagd voor RVM1-C. Op naar de volgende.

Kwalitatief en snel!

Ik heb mijn theoriepakket besteld en deze werd de volgende dag al ontvangen! Het boek ziet er inhoudelijk goed en duidelijk uit. Ik verwacht dan ook snel mijn theorie-examen te gaan halen. PS VekaBest kwam ook nog met een aanvullende actie wat erg gewaardeerd wordt!!

De toetsvragen waar ik mee geoefend heb zijn bijna exact het zelfde als de vragen of het theorie examen, top site!

Op 27ste besteld 31ste bezorgd

Boeken zijn prima kwaliteit maar bezorgtijd zou sneller kunnen 48 uur zou haalbaar moeten zijn.

Ik ben er super blij ik heb zelf veel last met lessen en heb veel websites naar gekeken maar er was niks wat mij zo goed geholpen heeft als dit ik ben er super blij mee

duidelijk en heel tevreden met de voorlees versie

Duidelijke uitleg Voorleesversie Veel oefenenvragen en examentrainingen

Uitstekende manier om het theoretische gedeelte van het examen te leren.

Door de on line training in combinatie met proefexamens, leer je makkelijk de stof, en wordt je prima voorbereid op het examen

Theorieleren.nl heeft vele voordelen

De lessen zijn zeer helder en eenvoudig voor iedereen te begrijpen. Na elk hoofdstuk kun je het geleerde oefenen. En ook kun je nog examens oefenen. Een groot voordeel van deze oefenexamens is dat je gelijk ziet wat je fout doet en wat je had moeten kiezen. Hier leer je ontzettend veel van. Ik zou deze site iedereen aanraden!!

Fijn hulpmiddel, maar..

-De video's die er gebruikt worden zijn nogal langzaam. -De UI is niet erg duidelijk; ik klikte voorbij de oefenvragen van de eerste 3 hoofdstukken voordat ik doorhad dat ik ze gemist had. -Er zijn een aantal vragen waar je moet gokken.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus