Uitstekende manier om het theoretische gedeelte van het examen te leren.

Door de on line training in combinatie met proefexamens, leer je makkelijk de stof, en wordt je prima voorbereid op het examen

Theorieleren.nl heeft vele voordelen

De lessen zijn zeer helder en eenvoudig voor iedereen te begrijpen. Na elk hoofdstuk kun je het geleerde oefenen. En ook kun je nog examens oefenen. Een groot voordeel van deze oefenexamens is dat je gelijk ziet wat je fout doet en wat je had moeten kiezen. Hier leer je ontzettend veel van. Ik zou deze site iedereen aanraden!!

Fijn hulpmiddel, maar..

-De video's die er gebruikt worden zijn nogal langzaam. -De UI is niet erg duidelijk; ik klikte voorbij de oefenvragen van de eerste 3 hoofdstukken voordat ik doorhad dat ik ze gemist had. -Er zijn een aantal vragen waar je moet gokken.

Makkelijk te lezen

Het theorie boek is makkelijk door te lezen en te begrijpen. Het examen oefen programma en examen oefen toetsen sluiten perfect op het boek aan.

De boeken zijn leerzaam

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt namelijk leerstof is makkelijk beschreven

Echt een top site

Heel fijn om je theorie te leren

De online methode is goed al is het systeem soms een beetje onhandig (niet goed door kunnen scrollen of skippen naar bepaalde vragen). Verder ben ik heel tevreden en kun je zelfs 60 examens oefenen!

De beste en betaalbare theorie lessen

Het is super fijn leren in je eigen tempo, elke dag een hoofdstuk wat blijft hangen ook. Erg tevreden mee

Goede teorie site met veel filmpjes

Dat is niet slecht

Ik heb heel veel ervaring van verschillende onlijn motor theorie, Als ik geslaagd ben na het leren! dat betekent zijn jullie de beste!

Fijne manier om te leren

Samen met mijn vriendin hebben we de examen training gebruikt om ons theorie te leren. Het is een leuke en interactieve omgeving om in te leren. Sommige dingen op de website kunnen verbeterd worden in functie. Hier is al contact over geweest.

Heerlijk complete en compacte voorbereiding!

Top platform met zeer accurate vragen en toelichtingen

Ik ben er zeer tevreden over duidelijke overzicht.

Ik hoop dat ik er ook in 1 keer voor slaag voor mijn theorie examen motor.

Al meerdere familieleden hebben gebruik gemaakt van deze site. Echt top om te leren en om examens te trainen.

positief

zeer handig om te doen als je voor de eerste keer voor het adr opgaat

Heeft goed geholpen

Geen problemen tegengekomen, met examens oefen ging beter dan boek en ik ben in 1 keer geslaagd

Leert makkelijk

Leggen verkeers situatie uit

Snelle levering en goede communicatie

De levering was snel en er was geen onnodige hoeveelheid mails die gestuurd werden over het bezorgingsproces.

Supergoed!

Fijn leren met combi boek en online licentie!

Very Close to Real Exam

I subscribed a 15 hours English practise test about 2 days before the actual theory CBR exam. I practised all questions day and night for twice. Finally, the effort was paid out as I passed the CBR theory exam at one shot. Some questions were shown up in the actual exam. I was happy I made the right choice of Theorie-leren.nl to prep for my exam, as I am sure I would not have easily passed if I did not practise those unexpected questions before. I voluntarily and gratefully give this review for my greatest appreciation to Theorie-leren.nl. I hope more driving students will know the website and make the same right choice.

Het is n goed hulpmiddel!

Ik heb vind de site een goed hulpmiddel om te leren voor je theorie. Het is allemaal erg duidelijk uitgelegd met zowel filmpjes als kleine tekstjes. Het fijne aan deze site is dat je na elk hoofdstuk leren nog even oefenvragen krijgt. Deze kan je na afloop inzien en de motivatie bij dit antwoord lezen. Tot nu toe een top ervaring dus!

zeer goed

Ik ben nog bezig met leren, maar ik vind zeer goed theorieboek en online examens oefenen.

Fijne oefeningen

Ik heb de oefenexamens als prettig ervaren en zijn een goede oefening voor het echte cbr examen

Heerlijk snel

Alles lekker kort en bondig samengevat in 14 super overzichtelijke hoofdstukken. Ik heb mijn autorijbewijs al een tijdje dus veel van de stof was het zelfde maar een beetje herhaling kon ook geen kwaad. De oefen vragen na elk hoofdstuk waren erg handig. Een paar extra oefen vragen waren fijn geweest. De oefen examens zijn ook goed, wel merkte ik veel terugkomende vragen dus iets meer variatie zou fijn zijn.

Ja is prima, maar niet geslaagd

Ja niet geslaagd, dus dat is jammer. Wr gaan volgende week weer n xtje. Verder prima site.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus