Great service, books arrived in no time

Books were received the day after. Really happy with the service.

Goede, actuele oefenvragen.

Duidelijke uitleg met visuele ondersteuning in de “speedtheorie”

Goede vragen goe uitgelegd ik zou iedereen aanraden

snel en spelenderwijs leren

snel en effectief leren met lezen / voorlees docent / oefenvragen.

Everything good

Everything is good

Ik leer heel makkelijk met theorie leren en het is heel veel om mijn antwoorden terug te kunnen kijken.

Fijn leerboek Bus met duidelijke teksten en mooie afbeeldingen

Ook dit derde boek uit de reeks van drie is een prachtig vormgegeven en zeer goed leesbaar boek. De onderwerpen zijn arbeid-/rij-/rusttijden, documenten, veiligheid & gezondheid, branche & bedrijf. De afbeeldingen zijn met zorg gemaakt en maken heel goed duidelijk wat bedoeld wordt. De kennis is keurig - en goed vindbaar - geordend in circa 55 paragrafen binnen de 155 pagina's. De teksten bestaan uit korte zinnen met handige bulletpoints. Door kernwoorden te gebruiken in plaats van wollige taal is meteen duidelijk wat bedoeld wordt. Ook staat er bij elke afbeelding nog een korte toelichting in de kantlijn zodat je niet hoeft te zoeken wat de afbeelding duidelijk wil maken. Het boek sluit af met 19 pagina's bijlagen. Waarschijnlijk kun je met beperkte examentraining en dit heldere boek het CBR theorie-examen succesvol afronden. Het boek is een absolute aanrader.

Theorie boek Motor A Verkeers Regels En verkeers borden

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over deze boek met de handleiding regels volgens het nieuwe CBR Examens , Ben nog niet zover in dit boek omdat ik.het rustig door neem voordat ik de Code Gebruik voor het oefen examen voor drie maanden Lang Mijn Advies voor iedere leerling Neem Rustig de Tijd met dit boek voordat je de Code Activeert

Fijne manier om theorie te leren

Je kunt natuurlijk de theorie uit een boek leren maar ik vind het prettig om via theorie-leren.nl opeen digitale manier te leren. Stukken tekst wissel je af met filmpjes en ook je kennis digitaal testen is van toegevoegde waarde

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Helaas ben ik vandaag gezakt, maar ik gelukkig kan ik nog doorgaan met oefenen omdat deze inlog ruim 90 dagen geldig is. De site was duidelijk en overzichtelijk, waarin jullie je kunnen onderscheiden met andere aanbieders is door de hoofdstukken te verdelen in de drie gedeeltes die ook het cbr toets. Zo kan je nog gerichter oefenen.

Goede voorbereiding op het examen

Ik leerde elke dag een of twee hoofdstukken en oefende ik het online en in het boek

Het boek is op tijd geleverd en alles ziet er netjes uit

Onzin oefenvragen

De oefenvragen in de oefenexamens gaan voor een groot deel niet over de vragen van het echte theorie examen. zo denk je goed voorbereid te zijn maar kom je voor een flinke verassing te staan.

werkt echt super

je leert super snel en goed.

Informative

You learn a lot of things that are not anywhere in the theory books sold in the market. If you want to pass your theory exam in one go,this is the best site you can use for practicing.

Zeer slecht

Ging helemaal nergens over slechtste site ooit

Het is een goede manier om je theorie te leren. Er kwam soms dezelfde vragen maar ook veel vergelijkbare vragen in mijn echte examen. Je hebt ook veel oefenmateriaal. Ik ben hierdoor geslaagd!

Lekker leren

Ik kan in alle rust studeren, ik ben erg blij

Duidelijk en een goede voorbereiding

Duidelijke site. Handig om van te voren goed te oefenen met de examens.

Duidelijk en helder. Eenvoudig.

Prima site. Makkelijk.

De beste theorie examen vragen

4x gezakt, Vekabest ontdekt door mijn rij instructeur en binnen een week geslaagd met 0 fouten.

heb er veel van geleerd en ben erna geslaagd voor mn bromfiets theorie

Duiselijk als uitgelegd

Het was duidelijk de boek lezen met heelveel ervaring van de materiaal

Leuk leren online in vertrouwde omgeving

De eerste les was spannend en vermoeid maar ook goed te begrijpen online.. Op naar de volgende lessen en hopelijk tot een snel afgesloten theorie examen

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk. Daardoor prima te leren met fijne uitleg.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus