Vond het erg fijn om een oefenexamen te kunnen maken zo leer je een beetje hoe het is.

Waren best moeilijke vragen maar het was te doen

Goede uitleg misschien meer specifieke oefeningen

Goede uitleg misschien meer specifieke oefeningen

Bestellen was makkelijk en boek kreeg ik binnen 1,5 dag!

Goede voorbereiding, maar niet volledig

Ik heb specifiek deze oefenmodules en oefenexamens gebruikt omdat deze goed aansluiten bij de VekaBest boeken, welke als de standaardboeken worden gebruikt in de markt. Ik heb me hiermee prima kunnen voorbereiden, echter er zitten vragen in het CBR examen welke niet aan de orde komen in de oefenmodules en -examens. Ik zou dan ook aanbevelen ook via andere sites nog een paar oefenexamens te doen. Tot slot wil ik vermelden dat er fouten zitten in de oefenstof op deze website, met name in de rekensommen mbt laadvermogen waarbij de getoonde vragen en antwoorden niet met elkaar overeenkomen..

zeer goed, je kan veel oefenen en goed leren

het is een aanrader, je kan veel oefenen en goed overzichtelijk leren. na elk hoofdstuk komen er oefenvragen. Het is perfect, volgende week heb ik theorie examen en dan laat ik weten of ik geslaagt ben.

Snel besteld en duidelijke communicatie

Het boek was snel besteld en de communicatie over de levering was zeer duidelijke.

Goed duidelijke site, met veel mogelijkheden

Zeer duidelijke site, en veel oefen examens die realistisch zijn in vergelijking met de praktijk. Ook vragen die zeker terug komen in je examen!

Fijne website, snelle levering!

Boek motor theorie besteld. Alles netjes en snel verlopen.

Makkelijk uitgelegd

Ik ben geslaagd! Was super fijn met de filmpjes en animaties.

Goede en nuttige training

De on-line training zat goed in elkaar. Ik heb er lekker mee kunnen oefenen. De tijd was alleen wel snel voorbij. Inmiddels ben ik geslaagd voor het C1 theorie examen.

De app werkt niet

Geeft steeds gebruikersnaam is onjuist qq

duidelijk en inzichtelijk

Duidelijke hoofdstukken en goede oefenvragen met duidelijke uitleg waarom en hoe het is

Heel veel informatie En de ofenen examen maak mijn informatie beter is

Super service snel geleverd

Ik had het besteld inlog stond meteen op me mail de boeken waren de dag erna meteen binnen!

Een Erg prettige leermethode

De beschikbare stof was erg nuttig, bevat echt alles wat je moet weten van elk onderdeel. Je kunt zelf kiezen of je oefenvragen, examens etc wil doen, het is allemaal tot je beschikking, van alles wat en veel!!

Ik vind het een goede manier om mijn theorie te leren. Allen bij het onderdeel gevarenherkenning vind ik de foto's een beetje oud, soms is het lastig om het remlicht bij auto's te zien.

Słabe

Bardzo słabo jeżdżę autem. Jeździłam tylko po placu,uczył mnie mój mąż, ale bez efektu.

Vliegensvlug leren

Ik heb High-speed CBR theorie Auto drie dagen voor mijn examen gehaald en ben hierdoor geslaagd.

Fijne manier van oefenen

Eerst het boek doorgelopen met de oefen vragen en daarna de examens geoefend. Fijne manier van leren

Helpt me uitstekend bij het leren

Het helpt me bij het leren alleen jammer als je de theorie oefenvragen/examen wil doen dan zit je nog in de main menu dat het al van je tijd afgaat zou het fijner vinden als de tijd pas ingaat als je daadwerkelijk de vragen maakt

Perfect en vlekkeloos.

Mijn ervaring met theorie-leren.nl is zeer positief omdat het een goede vraagstelling heeft. Overigens lijken de vragen ook heel erg op wat cbr vraagt. Het heeft ook een hele handige en makkelijke website.

Goed voorbereid

Prettige manier van leren zonder boek. De spoedcursus motor gaf voldoende voorbereiding om het examen in een keer te halen. Was al in bezit van een auto rijbewijs.

Duidelijke uitleg van theorie en fijn dat je na elk hoofdstuk een toets kan maken. Ook erg prettig dat er genoeg aanbod is aan oefenexamens. Mijn theorie examen heb ik in ieder geval in één keer gehaald, dus bedankt!

Kwalitatief goede lesstof en oefenexamens

Veel oefenexamens beschikbaar, van goede kwaliteit. Bij foute vragen is inhoudelijke feedback beschikbaar, die kan heel soms nog iets completer zijn maar is dit meestal al. Theorie wordt duidelijk en gestructureerd overgebracht. Zelf zag ik soms over het hoofd dat er een filmpje in de dia stond waardoor ik regelmatig terug heb moeten scrollen om de overgeslagen filmpjes te bekijken.

Tevreden, snelle levering

Alles staat goed omschreven wat de keuze om iets te kopen makkelijker maakt. De code om in te loggen komt meteen op de mail en de boeken waren ook snel binnen, tevreden dus!

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus