Goede afwisselende examens die overeenkomen met het echte examen!

Theorie leren gaat erg gemakkelijk met deze methode!

Door de korte lessen is het gemakkelijk te volgen. Na iedere les zit er ook een oefenexamen over de les om te testen of de kennis goed zit, dit is erg fijn!

Slecht, klacht ingediend word niet op gereageerd. Jammer!

Klacht ingediend maar helemaal geen antwoord terug gekregen kreeg eerst al helemaal geen code. Kon daarna niet inloggen. Erg slecht!

In ene geslaagd

Vragen komen overheen met het examen bij cbr. In ene geslaagd dus kan zeggen dat de cursus werkt.

Het werkt super goed

Je hebt allemaal verschillende methodes om te leren je hebt een foutbank het werkt echt goed

Super fijne manier van oefenen!

Ik vind het een prettige en realistische manier om te oefenen voor het therorie-examen!

Geweldig!

aanrader voor iedereen.

Leerzaam

Goed en duidelijk!!

Is beter

Het is duidelijk , er zijn genoeg vragen om mee te oefenen en de foto’s zijn realistisch

6,5 uur nodig gehad om in 1 keer te slagen

Ik heb mijn motortheorie via deze site geleerd. Eerst probeerde ik het via het boekje maar na 5 bladzijden werd ik al afgeleid en slaperig. Toen begon ik hieraan met eerst 3 uur oefenvragen doen en daar leer je heel makkelijk door. Daarna heb ik 17 examens gedaan en alles in 1 keer geslaagd en tegelijkertijd leer je van je fouten. Examen heb ik in 1 keer gehaald en alles bij elkaar heb ik 6,5 uur nodig gehad.

Uitstekend!

3 dagen geleerd en meteen geslaagd! Ik raad Vekabest aan iedereen aan!

ik vind het theorieboek prettig en E learning erbij ook

Is prettig lezen vanuit het boek en je kunt er dingen bijschrijven

Goede ervaring

Duidelijke examens en veel leermogelijkheden

Helder

duidelijk en overzichtelijk te leren en verschillende pakketten mogelijk om uit te kunnen kiezen

Snelle levering.

Snelle levering volgende dag de bestelling door de brievenbus gehad bedankt

Uitgebreid

Zeer uitgebreide theorie examens bijna alles komt voorbij. Zeer leerzaam

sorular guzel bir deneyim veriyor. ancak oldukca zor, sinav tekrari para ile

mail attim mailime mantikli bir cevap verilmedi. 20 deneme satin aldim 19 tane deneme sinavina girdim, pazarlama ve hizmet konusunda berbatsiniz.

• Bize tavsiye eder misiniz? Hayır

Goede site

Goede site om je voor te bereiden op je theorie examen. Helaas had ik 2 fout teveel met 1 dag oefenen dus volgende keer nog iets meer examens trainen.

Nuttige oefening

Nuttige en goed oefenvragen, vergelijkbaar met het theorie-examen van het CBR. Handig ook om het digitaal te maken, ook de manier van werken is dan gelijk aan het CBR examen.

Veel vragen waar je veel van leert

Er zijn veel oefengranaten en examens om te maken. Fijn dat er bij staat waarom iets fout is, dit is erg leerzaam. Ben gister op examen geweest en helaas 2 fouten te veel. Maandag 2e poging en blijf zeker met deze site leren

Fijne oefenexamens

Fijne oefen examens met verschillende vragen en verschillende thema’s.

mijn eerste keer dat ik dit boek bestel

ik spreek geen goed nederlands, dus ik kwam erachter dat dit boek me in de Engelse versie veel zou helpen om het theorie-examen sneller te begrijpen! heel erg bedankt met dit gemakkelijke boek om de regels te begrijpen. Met vriendelijk groet. Paradee

Top! Snel geregeld en echte examen vragen

Super snel te regelen en goede examen vragen!

Zeer uitgebreide oefenexamens!

Ik heb eerder met oefenexamens via een ander geoefend. Toen heb ik besloten dat ik ook oefenexamens van theorie-leren wilde aanschaffen (omdat dit aansloot met het boek wat ik had). Deze oefenexamens zijn (denk ik) meer op niveau van het theorie examen! De andere uitgever had veel gemakkelijkere oefenexamens waardoor ik niet zeker wist dat dit ook echt het niveau is. Ik hoop doordat ik moeilijkere oefenexamens heb geoefend, ik het theorie examen makkelijker zou ervaren.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus