Zeer uitgebreide oefenexamens!

Ik heb eerder met oefenexamens via een ander geoefend. Toen heb ik besloten dat ik ook oefenexamens van theorie-leren wilde aanschaffen (omdat dit aansloot met het boek wat ik had). Deze oefenexamens zijn (denk ik) meer op niveau van het theorie examen! De andere uitgever had veel gemakkelijkere oefenexamens waardoor ik niet zeker wist dat dit ook echt het niveau is. Ik hoop doordat ik moeilijkere oefenexamens heb geoefend, ik het theorie examen makkelijker zou ervaren.

Goed maar soms wel wat verwarrend

De vraagstelling kan wat verwarrend zijn maar verder prima oefenmateriaal

goed samengevat, duidelijk omschreven

Het is veel informatie, met meer filmpjes zou het wel makkelijker leren zijn

Handig maar meer verwacht

Het is eigenlijk een pwp waar je geld voor neerlegt, ik snap dat het tijd kost om zo een presentatie te maken maar ik had meer verwacht.

Werkt goed

Fijne omgeving om theorie te leren, 1 minpuntje is dat je niet makkelijk terug gaat. Het was makkelijker als er een 'vorige' en 'volgende' knop is i.p.v. dat je verder gaat door willekeurig te klikken.

Werkt super goed!

Super fijne manier van oefenen en zijn veel verschillende keuzes aan pakketten. De examens verlopen precies zoals op het examen wat heel fijn is en je meer vertrouwen geeft. Top website!

Matig

In de oefenvragen van de speedtheorie komen andere vragen dan aangehaald wordt in de presentatie zelf. Soms stellen ze vragen over zaken die helemaal niet is aangehaald

ja

Beste lezers, Het is met een onweerstaanbare extase en een vervoerende eloquentie dat ik vandaag mijn ongebreidelde vreugde wil uiten over de transcendente autorijcursus aangeboden door de onbevreesde pioniers van Autorijkunstenaars. Mijn verstandelijke faculteiten en aspiraties naar voortreffelijkheid snakten naar een uitdaging van epische proporties, en zonder twijfel heeft deze buitengewone educatieve onderneming mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Vanaf het moment dat ik mijn geest onderdompelde in deze glorievolle oase van rijvaardigheid, werd ik ondergedompeld in een onontkoombare stroom van diepgravende doctrines en exquisiete principes. Het was alsof ik me begaf in een cerebraal ballet van verbluffende manoeuvres en filosofische peroraties, waarbij mijn cognitieve capaciteiten tot het uiterste werden gedreven en mijn verkeersmatige horizon verder werd verbreed. De aangeboden inhoud was niet alleen exceptioneel in aard, maar subliem in complexiteit. Terwijl ik me waagde aan de ongebaande paden van rijvaardigheid, werd ik geconfronteerd met onconventionele en uitdagende methodologieën die mijn mentale capaciteiten op de proef stelden. Autorijkunstenaars dwongen me om mijn grenzen te verleggen en mijn comfortzone te verlaten, en ik omarmde deze uitdaging met een brandende passie die ik niet voor mogelijk had gehouden. De instructeurs van deze uitzonderlijke cursus waren ware meesters in hun ambacht. Hun ongeëvenaarde expertise en begeleiding waren als een verfrissende bries van wijsheid die mijn geest omhelsde en me naar nieuwe hoogten van rijtechnische verlichting leidde. Hun vermogen om complexe rijprincipes op een heldere, doch betoverende wijze over te brengen, was niets minder dan magistraal. Met elke les voelde ik me als een pelgrim op een pad van zelfontdekking, voortgestuwd door de briljante geesten van de instructeur.

Het is een positieve ervaring!

Doormidden van de online PowerPoints en de online vragen kan je vlot door de stof heen. Je onthoudt het ook snel. Het boek is eenvoudig ingedeeld en geeft je alle informatie.

In een keer geslaagd

Na 2 dagen leren, 1x alle theorie behandeld en 3 oefen examen gedaan en de volgende dag geslaagd. Ik zou wel aanraden om meer oefen examens te maken want daar komen nog dingen in voor die niet in de (speed) cursus behandeld werden. Maar al met al top

Gaat wel.

Er zijn heel wat vragen die verkeerd gesteld worden, gewoon dingen waar 1 woord misten die de hele zin verandert.

Was heel goed

Heb veel geleerd en het werd super goed uitgelegd Ben alleen weer gezakt voor mijn theorie examen maar omzie dat ik voor uitgang boek

Ik vind leuke boek en onlijn om te leren

Goed en fijn mee om te leren

Snel geleverd.

Super snelle levering

Ik had mijn product heel snel.in huis. Waardoor ik snel kan beginnen. Alles is heel overzichtelijk.

Ja is een perfecte

Mooie plaatjes duidelijke uitleg

Makkelijk in gebruik, wel opletten dat je een nieuw examen open zet anders doe je 2x hetzelfde examen.

Super goed

Zoals altijd bij theorie-leren heb ik goede ervaring. Genoeg keuze van leermaterialen, snelle aankoop en levering. Gewoon professioneel!

Aan sommige lesjes heb je veel en sommige niks

it is good. speed traininf package saves time

excellent

excellent

Excellent Service & Quick Response & Efficiently solved problem

Goede vragen met theorie.nl slaag je gegarandeerd!

Heel goed geholpen veel vragen die voorbij komen bij je theorie examen

perfect

boek theorie leren voor de motor besteld was vlug bezorgd en overzichtelijk

Top product

Zeker aanraden

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus