Practice makes perfect.

Simple. It's a constant learning process. Repetition really helps understand the rules of the road.

Proefexamens komen heel erg overeen met het cbr examen, het is een goede voorbereiding voor het examen.

Jestem bardzo zadowolony z tych testow

goed boek

goed boek, veel geleerd!

Was voor mij vrij duidelijk helaas was jammer bij oefenen vragen had ik geen geluid

Really helpful and great value for your money

Theorie-leren is a really good tool o prepare oneself for the exam for the license. The questions are up to date and help one get some practice before the exam, making it easier to pass.

Snelle leveren en effiecient

Ik heb snel me boeken gekregen. Alleen nog uitzoeken hoe ik me online examens kan oefenen.

Fijne site met duidelijke oefenexamens voor de perfecte voorbereiding!

Deze site bevat vele duidelijke en goede oefenexamens waardoor ik goed voorbereid ben voor het theorie examen. Ook de feedback na een oefenexamen is ontzettend fijn, want hierdoor weet je precies waar je nog op moet focussen!

Het was oké

Ik heb er dingen van geleerd maar ik heb me theorie niet gehaald, de hele layout van dit vond ik ook niet fijn.

Na het kopen geen inloggegevens ontvangen, maar dit is netjes opgelost door de klantenservice.

Topservice, snel in huis!

Theorieboek besteld, volgende dag keurig ingepakt geleverd.

Netjes en op tijd

Pakket gekozen en netjes en op tijd alles binnen zeker de online lesstof heel duidelijk

Goede afwisselende examens die overeenkomen met het echte examen!

Theorie leren gaat erg gemakkelijk met deze methode!

Door de korte lessen is het gemakkelijk te volgen. Na iedere les zit er ook een oefenexamen over de les om te testen of de kennis goed zit, dit is erg fijn!

Slecht, klacht ingediend word niet op gereageerd. Jammer!

Klacht ingediend maar helemaal geen antwoord terug gekregen kreeg eerst al helemaal geen code. Kon daarna niet inloggen. Erg slecht!

In ene geslaagd

Vragen komen overheen met het examen bij cbr. In ene geslaagd dus kan zeggen dat de cursus werkt.

Het werkt super goed

Je hebt allemaal verschillende methodes om te leren je hebt een foutbank het werkt echt goed

Super fijne manier van oefenen!

Ik vind het een prettige en realistische manier om te oefenen voor het therorie-examen!

Geweldig!

aanrader voor iedereen.

Leerzaam

Goed en duidelijk!!

Is beter

Het is duidelijk , er zijn genoeg vragen om mee te oefenen en de foto’s zijn realistisch

6,5 uur nodig gehad om in 1 keer te slagen

Ik heb mijn motortheorie via deze site geleerd. Eerst probeerde ik het via het boekje maar na 5 bladzijden werd ik al afgeleid en slaperig. Toen begon ik hieraan met eerst 3 uur oefenvragen doen en daar leer je heel makkelijk door. Daarna heb ik 17 examens gedaan en alles in 1 keer geslaagd en tegelijkertijd leer je van je fouten. Examen heb ik in 1 keer gehaald en alles bij elkaar heb ik 6,5 uur nodig gehad.

Uitstekend!

3 dagen geleerd en meteen geslaagd! Ik raad Vekabest aan iedereen aan!

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus