Erg tevreden over de online theorietraining

Je leert op een makkelijke manier en snel je theorie. Zou het aanraden om op deze manier te oefenen.

Prima toetsen, wel veel herhalende vragen in eerste onderdeel

De toetsen geven een goed voorbeeld van het niveau van het echte theorie examen. Helaas zitten in het eerste onderdeel wel veel "dubbele" vragen. Ik had een pakket van 20 oefen examens gekocht, maar uiteindelijk zag ik dus best vaak dezelfde vraag langs komen.

Snelle en soepele levering van mijn bestelling.

Na mijn bestelling had ik binnen een paar werkdagen het theoriebiek auto in huis. Website ook erg gebruiksvriendelijk. Nu zelf studeren en daarna de oefenexames online volgen.

Ik ben superrrr blij met toppper

Ik ben echt teverden met jullie web echt heel goed Ik hoop dat deze keer salgan

ontzettend bedankt

mijn ervaring met theorielessen was erg goed in december 2021 ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs categorie B

top

ik hoorde van mijn broer dat dit echt top was, hij is hierdoor in een keer geslaagd

Prima advies en uitermate correcte klantenservice!

Per ongeluk verkeerd lespakket besteld. Binnen een dag geld retour en juiste lespakket! Top!

zeer goed!

suppperrr handig, helpt zo veel meer dan alleen maar lezen

Theory book English version really convenient to use

I need use the English version of the theory book and the information standing there is very clear.

Ik raad aan

Mijn ervaring met Theorie-leren.nl is zeer positief. Alles is leesbaar en duidelijk.

Leerzaam

Het was een lange zit maar dan heb je ook zeker het beste resultaat. Het werd fijn en erg duidelijk uitgelegd

Ik heb hier veel geleerd

Ik heb veel geleerd en ook op een fijne manier die voor mij goed werkt

mooi book

Niet er nog aan beginnen maar is mooi leerboek

Het is een goed en helder boek, het zou alleen fijn zijn als er standaard een oefentoetsje aan het eind van de paragrafen zit.

Fijn om te leren

Ik heb voor mijn scooter theorie hier 10 uur online geoefend en in een keer geslaagd! Momenteel bezig voor auto theorie… hoop dat de 20 uur online oefenen mij ook helpt slagen.

Mooie website, redelijke prijzen maar soms onhandig op telefoon

Ik leer veel in de bus of trein op mijn telefoon, alleen het is makkelijker als er een app van theorieleren was. Want inzoomen op filmpjes en een kleiner scherm doordat je op internet zit kan soms onhandig wezen.

Werkt uitstekend.

Goede site met ruime keuze aan mogelijkheden

Duidelijke en overzichtelijke website. Veel aanbod en veel verschillende opties om uit te kiezen zodat lesmateriaal aansluit bij de manier van leren. Hierin ook verschillende combinaties mogelijk.

Was makkelijk te leren

Samenvatting van hoofdstukken zijn goed te volgen. Examentrainingen zijn ook goed maar staan veel de zelfde dingen in

Is goed

Is goed

Leuke leerwijze

Makkelijk te bereiken. Overzichtelijk.

Top ervaring

Prima vragen die overeenkomen met CBR

Duidelijke mail en zeer snelle levering

Faydalı bir kitap

Kitap gayet açıklayıcı ve öğretici..Online sınavlar da gayet gerçekçi ve sınav sonunda yanlış cevaplardaki açıklamalar da çok faydalı..

Ik heb goed oefenexamens kunnen maken, en de fouten kunnen inzien dat heeft mij heel erg geholpen!

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus