Bevalt goed, duidelijke taal. Wel erg simpel

Goede rijschool voor niet Nederlanders

Goede rijschool. Heb des tijds gebeld voor mij vriendin.want zij is pools. En kreeg alles netjes uitgelegd en antwoorden. Ook de website/webshop is makkelijk te navigeren in. Vooral dat je de taal kunt veranderen Pools ideaal voor mijn vriendin.

Uitgebreide informatie en uitstekend uitgelegd.

Tevreden met de service en de uitleg.

Excellent

Detailed practice questions and exam guides. Really helps in understanding the exam pattern. Motivation on each question gives clear idea about the correct answer and also explains why other answers are incorrect.

Heel fijn

Duidelijk, veel geleerd en opgestoken in korte tijd.leuke ezelsbruggetjes om te onthouden. Ga zo door Maja Visser. Heel veel succes. Groet Arjan Bloed

geweldig!@

makkelijk en goedkoop in aanschaf en handig om te leren! een van de beste methodes!

De examens zijn goed en de stof is net als het echte examen en je kunt er jezelf goed op voorbereiden! Zeker een aanrader voor mensen die hun theorie willen behalen!

Super hele goeie uitleg

Het werd heel goed uit gelegd dat je het kon begrijpen en ook de ezelbrugetjes werden goed uit gelegd

Duidelijk en behapbaar.

De informatie is mooi opgedeeld in verschillende delen waardoor je de ruimte hebt om het goed in je op te nemen. Doordat het zo duidelijk mogelijk wordt gemaakt kan de informatie soms echter een beetje beperkt zijn, dus af en toe is het wel handig om elders nog wat verder te lezen als je iets niet helemaal begrijpt. Het grote aantal oefenexamens zorgt dat je jezelf er echt goed op kan trainen het theorie-examen te maken. Al met al zou ik het zeker aanbevelen.

Snel leren

Het is een snelle leer processie en alleswat belangrijk is komt er in

Zeer prettig

het theorie in zeer korte tijd binnen gekregen goeie service !

Ik heb mijn boeken 3 dagen geleden besteld en 2 dagen geleden al binnen. Toppie!

2x gezakt met deze site geleerd en gelijk geslaagd

super site

ik heb deze site zowel voor mijn brommer als voor mijn trekker theorie gebruikt en beide in een keer geslaagd. Ik vindt dit een handige manier om voor je theorie te leren

Gevaar herkenning

Bij gevaar herkenning zijn de plaatjes onduidelijk, doordat ze klein en druk zijn.

De online lessen zijn duidelijk. Daarbij heb ik 30 oefenexamens.ens gemaakt. Je krijgt een duidelijke feedback als je de vraag fout heb. Echt een aanrader. Ik ben in 1x geslaagd

Is wel makkelijk

Makkelijk

Goed geholpen

Had een vraag en werd goed duidelijk verholpen

zeer goede training voor het examen

het help heel goed om deze oefen-examens te maken voor het maken van het echte examen

Inloggen is erg stroef te doen

Opzich zijn de examen trainingen zelf prima te doen, alleen het inloggen is een ramp, mijn e-mail bestaat niet en mijn wachtwoord klopt niet. Meerdere malen wachtwoord vergeten gedaan, maar t zelfde riedeltje speelt opnieuw af, ook word gezegd dat mijn inlog code niet werkt, na bijna 10 minuten de code opnieuw in te voeren doet hij het toch opeens gewoon via copy paste, dus nika veranderd. Gecheckt op spate fouten etc maar dat is niet het geval

Na 4 dagen nog steeds niets ontvangen.

Na het weekend maar eens contact zoeken waar alles blijft.

Snel en goed

Prettige webshop, duidelijk wat je besteld. Snel besteld, betaald en ontvangen

Duidelijk en overzichtelijk, fijn met de ondersteuning van filmpjes

Duidelijk en realistisch

Goede training en de examen zijn een realistische weergave van het werkelijke examen. Makkelijk in gebruik! Theorie is ook handig. Doordat je pas gebruik kan maken van de stof/examens na het aanschaffen van 'tijd' kan je enige druk ervaren tijdens het gebruik van je account. Voor de rest erg tevreden

Heel erg leerzaam en duidelijk uitleg.

Het is een programma dat aansluit op het examen niveau van het CBR, doel gericht waarbij de kans op slagen heel erg groot wordt.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus