Top service!

En dagje cursus en tadaaa GelijkGeslaagd. Aanrader!!!

Erg goed en makkelijk te lezen boek.

Ik kan het boek erg makkelijk lezen, en ik ben al snel veel te weten gekomen.

Información adicional a la que había estudiado

Exponen casos reales, y del cual se aprende y se complementa con la explicación para cada respuesta

• ¿Nos recomendarías?

Gammele archaïsche powerpointpresentatie, gebrekkige informatie en dysfunctionele examentraining

1) ouderwetse webinterface, zeer mobielonvriendelijk. Dit lessenpakket is in wezen een powerpointpresentatie 2) Veel informatie ontbreekt in de lesstof. Na elk hoofdstuk krijg je 'oefenvragen over het hoofdstuk', maar daar staan vervolgens allerlei vragen die in het hoofdstuk uverhaupt niet aan de orde kwamen! 3) Zeer gebrekkige uitleg. Hoofdstuk met verkeersborden zijn letterlijk de verkeersborden + wettelijke naam van het bord zonder enige toelichting 4) Examentraining werkt slecht. Bij het onderdeel gevaar herkennen waar je een paar seconden per vraag krijgt, begint de teller al te lopen VOORDAT je de afbeelding kan zien (die is nog aan het laden). Dikwijls laadt de afbeelding uberhaupt niet op tijd en moet je blind gokken. Dit is ZEER frustrerend. (nb: zelf ben ik een websitebouwer en dit is echt gewoon een domme fout van theorie-leren.nl. Het zou te verwachten zijn dat ze eerst de afbeelding laden op de achtergrond en pas zodra die klaar is met laden, de teller initieren) 5) Verder gewoon zeer suf hoe je thuis door een powerpointpresentatie bladert en meerdere keren moet klikken op 1 enkele slide om telkens 1 zinnetje te doen verschijnen... Ik heb overigens hiervoor nog een pakket afgesloten van een concurrent van theorie-leren.nl, waar ik wel tevreden over was. Ik heb op aanraden van mijn rijinstructeur ook nog dit pakket afgesloten. Maar wat is dit een miskoop zeg. Mijn advies aan theorie-leren.nl is om de gehele IT-afdeling de laan uit te sturen en te vervangen door capabele moderne web-developers. Als ik de leus op de voorpagina mag geloven (al meer dan 4 miljoen geslaagden) hebben ze inmiddels genoeg geld kunnen sparen om een fatsoenlijk systeem neer te zetten en dat hoeft heus geen fortuin te kosten. Wat er nu staat mag regelrecht de afvalbak in. Dit kan niet meer anno 2022.

Duidelijke website!

Het is een zeer duidelijke en makkelijke website. Ik ben hier voor mijn motor examen aan het leren. Zelf heb ik eerst het boek doorgenomen en ben ik nu bezig met de laatste oefenexamens. Succes iedereen!

Top kwaliteit!

Ik vind het oefenen erg fijn. De leeromgeving is beter dan bij ons op de universiteit! Het stimuleert het leerproces enorm.

Toppop

Super fijn dit voor heen leerde ik allemaal onzin dingen 23e heb ik me nieuwe theorie examen weer dus ben benieuwd

Duidelijke informatie

Ik ben het boek lekker aan het doorlezen. De informatie is duidelijk met goede foto's. Moet lukken zo.

Zeer effectieve methode om te leren,

Zeer effectieve methode om te leren.

Duidelijk en overzichtelijk uitgelegd

Theorie boek scooter besteld was heel snel binnen dat is al heel fijn kon ik meteen beginnen met leren. Ik had ook de inlog voor t oefenen van de examen vragen dat is ook heel leerzaam. Hopelijk ben ik nu goed voorbereid en ga ik in een keer slagen voor mijn theorie examen

Uitgebreide keuze in pakketten, snel geleverd

Eerder met succes door oudste zoon gebruikt om z'n theorie te halen, nu op herhaling voor nummer 2!

Goede ervaring ik heb goed kunnen leren

Ik heb goed kunnen leren met jullie boeken en e-learning, alleen is het jammer de je niet minder dan 12,5 uur kunt kiezen want nu heb ik veel tijd over. Ik hoop dat jullie me daar in tegemoet komen zodat ik de tijd die ik over heb kan gebruiken bij m2 en m3. Want daar is het te duur voor.

Geslaagd!

Mede dankzij het oefenen van de examens ben ik geslaagd.

Goede cursus, je bent er snel doorheen. Heb mijn theorie hierdoor in een keer gehaald.

Una Bella esperienza

Libro arrivato in 2 giorni ora bisogna studiare in lingua Inglese

• Ci consiglieresti? Si

Keuze uit 3 pakketten, snelle levering.

Makkelijke site, verschillende pakketten zodat je kan kniezen wat het beste bij je past en snelle levering.

Moet er weer even inkomen

Mijn zoon heeft een Harley gekocht, vandaar dat ik ook mijn rijbewijs ga halen op m’n 62ste

Snel geregeld

Aanvraag snel geregeld en opgestuurd. Nu nog slagen ;)

Snelle levering en goede communicatie omtrent bestelling en levering

Erg goed lesmateriaal!

Het boek is overzichtelijk, de online theorieboek met video erbij is echt een voordeel voor het leerproces. De oefenexamens zijn goed en informatief bij het fout beantwoorden van vragen.

good training

good training

Fijne leermethode om de theorie onder de knie te krijgen.

Fijne leermethode om de theorie onder de knie te krijgen. Met een duidelijke motivatie waarom antwoorden goed of fout zijn, werkt heel goed!

Top site! Examens komen overeen met de echte theorie examens!

Ik heb mijn auto theorie deze week gehaald met bijna geen enkele fouten. Dit heb ik te danken aan de goede proefexamens van theorie.nl!

De bezorger was niet op tijd!

Ik kon mijn pakket niet goed volgen

Onduidelijk

Helaas had ik de verkeerde besteld voor rijbewijs B en ik moest de motor hebben. Nu heb ik de stick terug gestuurd en wou graag een nieuwe en tot nu toe nog niks gehoord en terug gestuurd gekregen.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus