Goede toevoeging

Wel eerst de vragen goed lezen sommige vragen lijken veel op elkaar maar dan wordt toch een ander antwoord verwacht - verder de snelheid aangegeven van 15 km met tussenhaakjes (stapvoets) 15 km is echt niet stapvoets. Ik doe veel aan hardlopen zelfs dan haal ik de 15 km niet, dit lijkt me dus niet juist. Mvg Arend iwems

Snel & makkelijk

Snelle levering, makkelijke overzichtelijke site. Fijne methode.

Slecht

Komt te laat binnen had verwacht dat ik direct in kon loggen

Duidelijk en indien nodig goede uitleg

Proefexamens gemaakt en bij de vragen die fout gaan duidelijke uitleg waarom Ook snelle respons van vekabest zelf bij vragen

Snelle levering, duidelijk instructie.

Tevreden. Aankoop werd snel geleverd en in de mail stond een duidelijk instructie voor het online gedeelte.

Ik had de dag na de bestelling mijn boek en de inlogcode in huis! Ben nu druk aan het oefenen voor mijn examen!

Prima website

Ik heb 10 motorexamens gekocht. Misschien niet de beste manier om te leren, maar die examens zijn heel goed in elkaar gemaakt en je krijgt altijd gedetailleerde uitleg na afloop.

Veel examens

Fijne uitleg en veel examens

Goed en snel levering

op dit moment vind ik het leuk

Tot nu toe kan ik niets meer zeggen, aangezien ik net een boek over de verkeersregels heb gekocht Maar ik, als buitenlander, hou echt van het materiaal dat ik al heb gelezen en vind het leuk dat je meteen voor het theorie-examen kunt slagen en de resultaten geldig zijn, wat helpt om in de toekomst direct door te stromen naar het praktijkgedeelte van de opleiding Zodra ik de theoriecursus heb afgerond en het examen met uitstekende cijfers heb gehaald, zal ik mijn recensie zeker updaten

bestelling prima behandeld

Snelle en correcte afghandeling, bestelling binnen 2 dagen ontvangen, prima service

Geweldige manier om te oefenen!

Een van de beste sites om alle vaardigheden te meesteren!

Goed en overzichtelijk leren

Ik vind erg overzichtelijk leren. Het enige nadeel is dat er geen variatie op vragen is dus alleen maar per hoofdstuk 20 vragen krijgt.

Snel en handig

Je krijgt snel alles opgestuurd en is erg duidelijk

The book is organised and clear.

I highly recommend studying from this structured book to prepare for the theory test.

Super handig

Fijn om in eigen tijd te oefenen, vragen zijn helder en het helpt me zeker in het leren

The slides are great and the examinations are helpful for preparation.

300-page slides cover all the details that are necessary for the exams and also easy to understand for novices. The price is high but worth it.

Een goede en gemakkelijke manier van leren.

Door de theorie examens te oefenen krijg je een goed beeld van de vragen die je op een examen kunt verwachten. Aan de hand van de gemaakte fouten leer je wat je anders moet doen. Als je dan het boek er nog bij pakt om het na te kijken heb je een goede manier van leren. Praktisch en leerzaam.

Snel ontvangen

Ik heb mijn theoriepakket na het bestellen de volgende dag al ontvangen. Het is een goed en heel uitgebreid pakket.

Simpel en effectief

Simpel en effectief

Snel starten met leren

Mooie snelle levering van zowel boek, als de codes om de e-learning module te starten. Nog sneller zou het zijn om alvast de codes vooruit te sturen. Eerste ervaring met de lesmaterialen is een duidelijke layout en dat ik het fijn vind dat het gehele cursusboek ook online is in te zien. Deze is dan als extra voorzien van fimpjes en tussentijdse kennistesten. Daardoor kan je de proefexamens bewaren voor het moment voordat je het werkelijke examen gaat doen bij CBR.

De beste site om je theorie te oefenen

Dit is de beste site waar de stof het meest up to date is.

Zeker een aanrader!!!

Alles wordt duidelijk uitgelegd met plaatjes en filmjes

Het is leuk leren

Heel informatief en makkelijk

Snel afgehandeld en duidelijk

Makkelijk te regelen via de link.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus