prima service

Snel en prima service

Goed materiaal

Uitstekende informatie gekregen aan de telefoon van een zeer behulpzame dame, het (engelstalige) materiaal is helder en duidelijk, over de digitale examentraining kan ik nog niks zeggen, dan volgt na het bestuderen van de lesstof. De verzending duurde iets langer dan verwacht, bij de track&trace informatie werden 2 mogelijke afleverdata aangegeven. Over een paar weken weet ik pas of het materiaal inderdaad zo goed is als het nu lijkt, aan het bestuderen zal het niet liggen. Conclusie: zeer tevreden.

Realistische examentraining

Helder en duidelijke theorie ter voorbereiding CBR examen.

Handig om te oefenen

Heel handig en simpel om te oefenen. Wel voelde het in vergelijking tot het echte examen alsof deze oefen examens een klein beetje achter liepen. Er kwamen andere soort vragen voor in het examen soms.

Werkt perfect en makkelijk

Leuke manier om je theorie te leren. Het kijkt makkelijk weg en de vragen sluiten perfect aan.

PowerPoint als boek

Als ik betaal voor een boek dan verwacht ik iets anders dan een PowerPoint.

Average

The English translations are not the best.

Goeie informatie

Alles staat duidelijk uitgelegd

Theori leren gaat super met deze methode!

Dit is echt super goed! Een van de beste die ik ooit heb gezien! Ik leer super snel en heel erg goed! Perfect!!

Erg tevreden!

Snelle levering!! Goede leerstof voor de toekomstige motorrijder!!

Vlotte levering, mooi boek, echter wel beschadigd.

Het pakket is snel geleverd, maar ondanks de noppenfolie verpakking was het hoekje van het boek flink in gedeukt.

Goede indruk.

Duidelijke overzichtelijke presentatie! Het motiveert om te leren met deze methode.

Heel erg duidelijk, mijn vriend was direct geslaagd met zijn motor theorie, en ik moet ak vrijdag!

Very nice

Easy to use and very well explained website

Slechte controle qua verzending

Ik heb een Engels talig boek besteld voor rijbewijs B auto en ik heb geleverd gekregen Nederlands talig boek voor brommer/scooter. Op pakbon staat wel het juiste boek. Checkt dan niemand wat er in de envelop wordt gedaan voordat het wordt verzonden. Nou moet ik het weer terugsturen om het om te ruilen etc.

Ik heb mijn product nog niet ontvangen

Ergens is iets misgegaan in de communicatie intern denk ik. Verder heb ik eerder weleens gewerkt met deze methode en hij is verder niet slecht.

Full quality

A great approach to the client. Professional service. I will gladly recommend your services to my friends. Regards, Rafal Wosik

Super snelle levering, duidelijk boek. Super netjes allemaal.

Goede manier om te leren .

Het is lekker duidelijk en makkelijk in gebruik .

Is helemaal prima

Geweldig!

Erg fijn systeem

werkt gemakkelijk en fijn de oefenvragen nadien

ik ben echt supper blij met dit progamma

ben echt tevreeden met deze progamma

Mooi overzichtelijk

Een paar hoofdstukken gehad en is duidelijk en overzichtelijk

Makkelijk

Makkelijk en overzichtelijk. Duidelijke hoofdstukken en goed verdeeld waardoor je makkelijk je tijd kan indelen voor het leren! Veel aan gehad. Vooral de oefenvragen zijn erg prettig.

Leervol

Het is eej fijn programma en alles wordt je stuk voor stuk uitgelegd. Soms zijn de zinnen een beetje lastig opgesteld, maar dat is misschien naar mijn mening

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus