Ik ben enorm tevreden

De website is toegangelijk, alles is duidelijk aangegeven. Alleen het wisselen tussen oefen opdrachten en oefen examens is niet heel makkelijk, maar voor de rest gaat het prima.

Duidelijk allemaal

Leerboek en opdrachten dekken examenvragen goed

De inhoud van de theorie en test examens omvat inderdaad de cbr examenvragen. Dus als je het leest, de oefeningen doet en rustig het theorieexamen uitzit dan zul je slagen.

krijg alles altijd netjes binnen. ik ben zeer tevreden

Lekker veel oefenen van examens en theorie makkelijk lezen

Lekker veel oefenen van examens en theorie makkelijk lezen

Lekker snel

Nadat ik mijn theorie boek had besteld kreeg ik zeer snel reactie en de volgende dag had ik het al in huis

Helemaal toppiee

Ik heb een uurtje online examentraining gekocht om voor te bereiden op het auto-theorie examen. Ben vervolgens in 1x geslaagd! Enorm tevreden mee.

ik vond het goed te doen

ik vond het prima te doen som messchien zin anders formuleren

Oké

Sommige informatie is verouderd (130 km/u max. snelheid). En het feit dat je maar 5 uur examenvragen mag doen voordat je moet bijbetalen is ook gewoon afzetterij. Dit is ook niet duidelijk aangegeven, ze wekken eerder de indruk dat er 5 uur aan lesmateriaal is. Anders had ik dit pakket ook nooit gekocht. Dat je met een soort timer je lesmateriaal moet doornemen is ook gewoon niet fijn leren.

Praktisch en overzichtelijk

Goed boek. Duidelijke uitleg en gemakkelijke taal, fijn dat er plaatjes/diagrammen zijn om de tekst te verduidelijken. Heel handig om in de auto te oefenen/lezen terwijl mijn vriend rijd!

Makkelijk en duidelijk leesbaar met NORMALE woorden! Overzichtelijke situaties uitgebeeld. Ik ben tevreden. Op naar mijn theorie examen.

Hoog tempo, beknopt, maar details kunnen beter.

Eigenlijk is deze lesmethode een grote PowerPoint-presentatie. Fijn en beknopt, in hoog tempo knal je veertien hoofdstukken door, waar je, met een goede afwisseling van ook ontspanning en andere activiteiten, in ongeveer twee dagen doorheen kan. De minpunten zitten hem in details: soms zijn teksten 'greyed out' en dus slecht leesbaar, aanzienlijk wat spelfouten en ook kloppen niet alle afbeeldingen en dat is verwarrend (bijv. een motor met zijspan geldt niet als motor met aanhanger, toch wordt deze gebruikt bij de uitleg). Ook worden er soms vragen gesteld in de oefenvragen, die de methode niet heeft behandeld. Enerzijds fijn, omdat je dan toch die stof leert, anderzijds vreemd dat het dan niet is behandeld.

Positieve ervaring

Ik heb jullie site aangeraden gekregen via een vriedin. Ik vind het erg zijn dat de examens die jullie aanbieden heel erg lijken op de examens van het CBR. Ook vind ik het fijn dat er overal een uitleg bij staat, zo weet je waarom en kan je het makkelijker toepassen. Ik ben ontzettend te spreken en zal het zeker aanraden aan een vrienden of vriendinnen!

Super ervaring goede boeken

Super firma

Bardzo szybka wysyłka i dostawa , produkty super

Dobra aplikacja

Zaczynam naukę póki co jestem zadowolony

Handig in gebruik

Prima ervaring kan uitgebreider, vooral gevaar herkenning

Super handig!

Heb deze methode eerder gebruikt voor de motor theorie. Dit is de meest handige manier om de theorie te leren, je valt er niet gelijk bij in slaap. Het is goed samengevat en de controle vragen helpen je om te kijken of je de theorie van een bepaald hoofdstuk goed beheerst.

Prima leerstof.

Snel geleverd en overzichtelijk

Goed goed goed

Goed goed goed Thoerie examen

Fijne ervaring, goede hulp en makkelijk om te leren

Het boek is duidelijk uitgelegd en de het online oefenen werkt erg prettig

het was heel goed ervaring

De beste theoriesite ter wereld, keep it on guys.

Een fijne manier om in detail theorie te leren

Met theorie-leren.nl is het makkelijk om snel en overzichtelijk de verschillende onderdelen van de theorie te leren. Ook is het programma goed ingedeeld en makkelijk in gebruik.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus