Duidelijke website en snelle reply

Ik ben zeer tevreden met de website. Heb een snelle terugkoppeling van mijn bestelling en nodige informatie gekregen. Ik kon hierdoor gelijk starten met de theorie examentrainingen. Top!

Geweldig!

Mijn ervaring is geweldig! Tot heden 1 oefenexamen gedaan. En het lijkt op het echte examen van het CBR. Je kan hier uitstekend mee oefenen om je voor te bereiden op het zenuwslopende echte theorie examen.

Professionele en vriendelijke service

Zeer professionele benadering van de klant. Informatie zeer betrouwbaar verstrekt. Zeer goede service.

Goed werk

Goede uitleg in de boeken.

fijn na elke uitleg vragen oefenen

goede voorbereiding en je hebt veel oefenexamens nodig wil je situaties goed in kunnen schatten

zeer goede keuze. blij dat ik deze pagina heb gekozen.

geweldig

goede ervaring

Fast, easy and simple

The acquisition was simple and quick. The book arrived next day Saturday in perfect condition. Thank you!

top

snelle levering en een begrijpelijk en overzichtelijk leerboek

Goede, interactieve manier om je voor te bereiden!

Er is een enorm groot aanbod aan vragen die je helpen met de voorbereiding op het examen. Ik had het theorieboek al geleerd, maar ik denk niet dat dat voldoende is om eventueel te kunnen slagen, dus dikke aanrader hier een oefenpakketje te kopen.

Goed om te oefenen

Fijne vragen om je voor te bereiden op het examen. Toch anders dan puur het boek.

Snelle en goede service

Snelle service en goede service bij vragen omtrent het product

Toppie

Mooi goed boek en snel geleverd

Goed en duidelijk uitleg

Duidelijk en overzichtelijk dat gezamenlijk met boek is goed om het stof tot je te nemen

Online vind ik lastig

Ik heb moeite om online theorielessen te volgen en voldoende kennis op te doen. Fysieke les werkt voor mij beter.

Heel veel tekst in het boek

Ben pas net begonnen en moeten wennen aan de hoeveelheid tekst. Misschien was digitaal beter, maar zover ben ik nog niet

Simpel, goed en heel leerzaam!

Precies zoals het moet zijn. Je krijgt waar voor je geld. Aanrader dus!

Een uitstekende aanvulling.

Door middel van de online-leeromgeving ben je beter in staat om de geoefende lesstof te testen met heel veel voorbeelden. Een echte aanvulling op het lesboek.

perfect

The quality in both knowledge and service is perfect.

Geweldig, echt een super bedrijf!

Wat een super website, ik wil hier bijna gaan solliciteren om mee te werken aan dit geweldige bedrijf.

Duidelijk, goede uitleg

De vragen zijn erg duidelijk en de motivatie helpt enorm om te leren van je fouten.

GoedGoed

Goede manier van leren

Ik heb er veel aan gehad!

Uitstekende methode

Ik vind het heel leuk. Heeft me erg geholpen !super bedankt!

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus