Pluspunten

Goede service met snelle antwoorden. Ook is de de kwaliteit van het product dat ik besteld heb goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

meestal snelle levering

te veel mails bij een bestelling

Pluspunten

Snelle levering , goede kwaliteit

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit producten. Ik heb er al vele aangeschaft en altijd weer naar tevredenheid.

Snellere levering zou wel fijn zijn.

Pluspunten

Mooie producten op de site, en sterke kwaliteit!

de indeling voor het vinden van oefen wapens is wat lastig. ik had het mes eerst gevonden via google. was naar de hoofdpagina gegaan om de site in favorieten te zetten. en toen was het terug vinden van het mes of andere messen even een zoek tocht. vond het niet erg om door de hele site te neuzen (kan natuurlijk ook zijn plus punten hebben!) alleen als je daar even geen zin in hebt had de site zo weg geklikt kunnen worden. levering tijd is geen bol.com snelheid, en is naar mijn idee ook geen must have. binnen een week de spullen binnen is super! (maar in geval van verbeter punten, meer kan ik ook niet bedenken wat er beter kan) bedankt voor de mooie spullen, strakke levertijd veel succes met de webshop.

Pluspunten

Goed in overleg naar oplossing gezocht omdat juiste maat niet voorradig was. Top opgelost!

Pluspunten

Groot aanbod aan vechtsport materiaal

De levertijd zou ietsje korter kunnen

Pluspunten

Duidelijke informatie en levering volgens de afspraak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte afhandeling.

Nee

Pluspunten

Levering zoals beloofd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Snelle service - Je krijgt precies waar je voor betaalt

Pluspunten

snelle perfecte levering

Pluspunten

Groot assortiment

Vergeleken bij andere webshops kan de levering misschien wat sneller

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goeie snelle service

goederen die verkocht worden gelieve daarvan foto's op website te plaatsen

Pluspunten

Kwaliteit

Snellere levering

Pluspunten

Bestfightshop vind ik een super goede winkel. Zeer goede producten, Snelle levering, prettige communicatie. Echt heel fijn!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie op vragen. Denkt mee.

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering... alles gekregen wat besteld was... snelle duidelijke comunicatie.. TOP !!

groter aanbod

Pluspunten

Snel geleverd en zelfs nadat 1 ding vergeten was, heeft de klantenservice dat heel snel in orde gemaakt

Pluspunten

Ze doen fantastisch hun best om je te helpen in je productkeuze en houden je goed op de hoogte in het bestelproces!

Misschien iets strakkere gebruiksvriendelijkere keuzemenus op de website, maar dat mag de pret niet drukken

Pluspunten

Flexibel, snel in communicatie en levering.

Pluspunten

Oplossingsgericht en uitstekende service.

Diepenbrockstraat 6

5481pm Schijndel

Over Best Fightshop

Online vechtsport winkel Best Fightshop Grootste aanbod in vechtsportartikelen! Zoek niet langer en vind wat u nodig hebt bij de grootste online vechtsport winkel van Nederland. Best Fightshop biedt een groot aanbod aan vechtsportartikelen. Voor diverse vechtsporten bieden wij kleding, schoenen, oefenwapens, zoals b.v zwaarden, tassen enz. Ook voor trapkussens, bokszakken, en sportvoeding voor de vechtsporter bent u bij Best Fightshop aan het juiste adres! Wij delen graag de passie van uw vechtsport in voorzien u graag met de juiste spullen die nodig zijn voor uw vechtsport.