Pluspunten

snelle levering achteraf betaling mogelijk ruime keuze

Pluspunten

Snelle levering. Nette bezorging, volgende keer weer mijn spullen hier bestellen.

Pluspunten

Na het bestellen draagt Fightshop zorg dat je ook geleverd krijgt wat je echt wilt, voordat ze de spullen versturen. Bij mijn bestelling had ik een vergissing begaan die door Fightshop was opgemerkt en na een check met mij gecorrigeerd. Bijzonder prettig.

geen

Pluspunten

Accurate communicatie, snelle levering. Uitstekende kwaliteit producten tegen vriendelijke prijzen.

Geen.

Pluspunten

snelle levering en als het niet goed is zijn ze snel met omruilen is binnen een week geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als zaken op voorraad zijn snelle levering klant vriendelijk bij telefonisch contact. Aanpassen orders geen probleem.

Verbeter punt is mogelijk eerder informeren waarom zaken nog niet zijn afgestuurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, en goed oplossen van problemen

Niet veel, misschien de verstuurde producten controleren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie en degellijke artiekelen

Pluspunten

Snelle reacties op vragen, nette communicatie en een hoge kwaliteit van het product (geborduurde zwarte band met eigen ontwerp).

Nvt

Pluspunten

Goede en snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie duidelijke site. Afspraak lijkt afspraak. Prijs-kwaliteit is prima. Groot assortiment

Het zou vanuit verwachtingsmanagement beter zijn iets duidelijker bij de producten aan te geven wat de levertijd is en of het besteld moet worden bij een leverancier. Ik was nu in de veronderstelling dat het binnen een dag geleverd zou worden, terwijl het artikel besteld werd, us 3 dagen levertijd.

Pluspunten

Pluspunten

Bestellen verliep soepel. Levering binnen het gestelde termijn. Goed product!

Pluspunten

Goede service ,snel antwoord , binnen afgesproken tijd geleverd , vriendelijke klantenservice. 100% tevreden!

Pluspunten

Prima, vrij snel geleverd

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

Snelle verzending, prima product.

Het "pakket" paste met gemak in de brievenbus maar werd als pakket bezorgt (bij de buren). Handiger en goedkoper om zulke pakketten als brievenbuspakket te bezorgen.

Diepenbrockstraat 6

5481pm Schijndel

Over Best Fightshop

Online vechtsport winkel Best Fightshop Grootste aanbod in vechtsportartikelen! Zoek niet langer en vind wat u nodig hebt bij de grootste online vechtsport winkel van Nederland. Best Fightshop biedt een groot aanbod aan vechtsportartikelen. Voor diverse vechtsporten bieden wij kleding, schoenen, oefenwapens, zoals b.v zwaarden, tassen enz. Ook voor trapkussens, bokszakken, en sportvoeding voor de vechtsporter bent u bij Best Fightshop aan het juiste adres! Wij delen graag de passie van uw vechtsport in voorzien u graag met de juiste spullen die nodig zijn voor uw vechtsport.