Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie via de mail.

Pluspunten

Duidelijke site en communicatie. Snelle levering

Nee

Pluspunten

gebeld voor het product(muurbeugel bokszak), was niet leverbaar, werd teruggebeld dat hij er toch nog 1 had gevonden bij andere leverancier.

Pluspunten

Goede service, en zeker een goede na service!!! Klant is hier echt koning ;-)

Pluspunten

Zeer overzichtelijke website Zeer snelle levering Zeer goede na verkoop service met heel snelle reactie op je vragen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

optijd geleverd en duidelijke site

duidelijkere en correcte productomschrijving. Beter manier van verpakken,

Pluspunten

Mooie katana, volgens traditionele wijzen gemaakt voor een redelijke prijs. ....

De standaard voor de katana kon niet in elkaar worden gezet en moest gevijld worden zodat het in elkaar paste.

Pluspunten

Alles mooi op tijd geleverd met vooruitbetaling !

Pluspunten

Goede levering

Niets

Pluspunten

Meestal is alles wat ik nodig heb op voorraad en de prijzen zijn heel redelijk! Verder is Jack een prima vent, een bekwaam Taekwondoïn en hij zal alle moeite doen om zijn klanten tevreden te stellen. Ga zo door Jack!

De website vind ik onrustig en de plaatjes van de olifant en de dikzak zijn wel grappig, maar niet professioneel. Het kan zakelijker.

Pluspunten

Bij vragen een snelle reactie terug Snelle levering

Geen verbeter punt

Pluspunten

goede service. goede kwaliteit en goede prijs!

tip; De website zou wat overzichtelijker mogen of minder opvul plaatjes. deze vertragen de site en verminderen het overzicht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Snelle reactie Levering op tijd afgeleverd

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Ook snelle respons op mail.

Pluspunten

Snel en perfect geleverd

Voor mij is het een goed bedrijf

Pluspunten

Goeie kwaliteit

Niks

Pluspunten

- goed contact via de mail en telefoon - snelle levertijden - geen "gedoe" als het product niet bevalt, ruilen en ook retourneren ging probleemloos. De volgende dag stond het geld alweer op onze rekening. - Fijne online winkel

Pluspunten

Snelle service goede kwaliteit producten!

Pluspunten

- breed assortiment - in principe snelle levering - bij verlate levering wordt dit tijding aangegeven door een mailtje waarin de oorzaak wordt vermeld - Ik had een defect aan een van de bestelde artikelen, bij eerste gebruik. Maar hiervoor heel snel en vriendelijk geholpen waarna een nieuw artikel kosteloos werd na geleverd.

- tot nu toe zijn 2 van de 2 bestellingen verlaat - een defect na eerste gebruik van een van de trainings wapens Maar wel met beide punten prima geholpen

Pluspunten

Heel breed aanbod en snelle levering

Diepenbrockstraat 6

5481pm Schijndel

Over Best Fightshop

Online vechtsport winkel Best Fightshop Grootste aanbod in vechtsportartikelen! Zoek niet langer en vind wat u nodig hebt bij de grootste online vechtsport winkel van Nederland. Best Fightshop biedt een groot aanbod aan vechtsportartikelen. Voor diverse vechtsporten bieden wij kleding, schoenen, oefenwapens, zoals b.v zwaarden, tassen enz. Ook voor trapkussens, bokszakken, en sportvoeding voor de vechtsporter bent u bij Best Fightshop aan het juiste adres! Wij delen graag de passie van uw vechtsport in voorzien u graag met de juiste spullen die nodig zijn voor uw vechtsport.