Pluspunten

Voor de eerste keer een bestelling gedaan voor mijn karateschool en prima geholpen zowel telefonisch als qua verzending. Alles netjes op tijd en prima verpakt binnen. Daarnaast een overzichtelijke site met een uitgebreid assortiment, waarbij je je bestelling netjes kunt volgen. Alles bij elkaar Top!

Pluspunten

Supersnelle service. Goede communicatie.

Pluspunten

Oefenwapen gekocht, prima en netjes op tijd

Verpakking had wat netter gekund

Pluspunten

Diverse artikelen besteld via de webshop en altijd de juiste artikelen snel en correct ontvangen. Nette factuur afhandeling en voldoende betaal mogelijkheden. Ook de zeer ruime keuze in artikelen is een dikke pré. Tot op heden niets dan lof!

Eigenlijk nog geen verbeterpunten gevonden.

Pluspunten

Je wordt netjes geholpen. Het bedrijf wacht niet af, maar onderneemt zelf actie als de betaling niet gelukt lijkt te zijn. Bestelling is keurig op de aangegeven tijd gebracht. Kortom een prettige ervaring!

Pluspunten

Hele ruime keuze en snelle levering.

Pluspunten

Goede service, snelle reactie

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils

Pluspunten

Ik ben snel en goed geholpen, er werd met me meegedacht en door de hulp toch nog tijdig een goede gi kunnen krijgen. Kreeg daarnaast nog bij de bezorging een kado van de winkel, wat zeer gewaardeerd wordt door mij als klant zijnde. Over het ontvangen product: snel en tijdig afgeleverd en in zeer goede staat aangekomen.

Enige moeilijkheid is (en daar zijn jullie mee bezig) is dat de voorraad niet up to date is, dan bestel je iets, en blijkt het niet op voorraad. Heeft vooral te maken met de koppeling met de back end systemen van jullie leveranciers, maar een dergelijke optie zou de site nog beter maken:)

Pluspunten

Niets dan lof, heb een paar keer, 3 x om precies te zijn, een sporttas moeten terugsturen, omdat het niet volledig was wat is zocht als kerstkado voor mijn man en telkens werd er voor een oplossing gezocht om het zo goedkoop mogelijk en snel te regelen. Ik kreeg ook telkens super snel antwoord op al mijn vragen, waarvoor hartelijk dank Jack!

Ik bestelde een tas die geschikt was voor alle gevechtssporten, maar toen die toekwam, stond er achter op de tas (niet zichtbaar op de site) specifiek 'jiujitsu' op…. best even het artikel checken voor het verstuurd wordt, dat spaart transportkosten en tijd uit.

Pluspunten

Grote collectie aan material arts producten

Track and trace sturen zoals belooft

Pluspunten

Goede service..

jammer dat je voor retour moet betalen zeker als je een nieuw product besteld

Pluspunten

Goed bereikbaar,zelfs s'avonds of op zondag. Goede uitleg over de producten en je wordt altijd netjes en geduldig geholpen. Top shop!

Pluspunten

Goede en persoonlijke afhandeling

Pluspunten

Super snel en netjes. Perfect

Pluspunten

goede website/ snelle levering/ goed product/ klantvriendelijk

geen

Pluspunten

alles naar wens.goede kwaliteit...redelijke prijs en snelle levering!

nee...

Pluspunten

Ik had hier een gi besteld die na betaling bleek uitverkocht te zijn. Dit werd mij zeer netjes verteld, en na een andere aanbieding (waar ik geen gebruik van wilde maoen) werd mijn bestelling snel geannuleerd. Geld ook snel terug gestort! Uiteindelijk alsnog een band gekocht hier; zeer snelle levering! Top.

Contact via fb is vrij langzaam.

Pluspunten

Een prima bedrijf met kwalitatief hoogwaardige producten. Een breed assortiment. Een duidelijke website. Een bijzonder goede aftersalesservice!!! Zeer adequaat reageren op opmerkingen. Een aanbeveling daar te kopen.

Geen commentaar.

Pluspunten

Een goede site met prima spullen en snelle levering.

Pluspunten

Goede levering Uitgebreid assortiment Duidelijke omschrijving bij producten Overzichtelijk menu

Pluspunten

Als je een vraag hebt staan ze je heel snel te woord,snelle levering en erg netjes verpakt,erg duidelijk bij bestelling plaatsen..

Pluspunten

Al regelmatig spullen besteld bij Best Fightshop. Geweldige goede service en snelle levering. Ook de verschillende betaalmogelijkheden zijn super fijn. Ga hier zeker vaker bestellen , niets op aan te merken .

Pluspunten

Snelle correcte levering , bij onduidelijkheden of vragen wordt je goed geholpen zodat je de beste keuze kunt maken . Ik ga hier zeker vaker bestellen

Diepenbrockstraat 6

5481pm Schijndel

Over Best Fightshop

Online vechtsport winkel Best Fightshop Grootste aanbod in vechtsportartikelen! Zoek niet langer en vind wat u nodig hebt bij de grootste online vechtsport winkel van Nederland. Best Fightshop biedt een groot aanbod aan vechtsportartikelen. Voor diverse vechtsporten bieden wij kleding, schoenen, oefenwapens, zoals b.v zwaarden, tassen enz. Ook voor trapkussens, bokszakken, en sportvoeding voor de vechtsporter bent u bij Best Fightshop aan het juiste adres! Wij delen graag de passie van uw vechtsport in voorzien u graag met de juiste spullen die nodig zijn voor uw vechtsport.