Correcte levering

Zoals het hoort.

Goeie service en super snel geleverd

Prijs kwaliteit is super

Snel levering

De levering was een dag later

Ik ben zeer goed geholpen met mijn aankoop

Goede service en snel

Al mijn vragen werden snel beantwoord. Snelle levering en prima service.

ok

heel goed. prima

De bestelling is netjes op tijd geleverd en telefonisch hulp was ook prima.

Goed snel

Snel geleverd en goed verpakt

Helemaal top

Op basis van een mailtje waarin werd gesteld dat m'n bestelling volledig was afgehandeld, wat ik zelf een verwarrend mailtje vind en zou vervangen met 'uw bestelling wordt verzonden', heb ik contact gezocht met Topgereedschap. Ik werd praktisch direct terug gebeld en enorm netjes te woord gestaan. De producten werden de dag er op geleverd. Helemaal top dus.

Goed en betrouwbaar

Op mijn vraag per Email werd snel beantwoord, ze denken met je mee!

Prima accu

Goed bedrijf

Geweldige service en deskundigheid

Ik ben uiterst tevreden na een zoektocht om een accu lader van AEG te vinden gelukt !

Geen op of aanmerkingen

Zeer snelle levering

Snel en netjes geleverd. Prima product.

Súper bedrijf en een hele goede service!

Ik had laatst snel Paslode spijkers nodig. Deze via de website besteld, maar had de verkeerde aangeklikt. Ik werd op 'zaterdag' terug gebeld en heeft de medewerker de juiste spijkers naar mij toegezonden. Kortom: "Prima service !!!"

snel en correct

duidelijke website , eenvoudig te bestellen en tegen een goede prijs

Goede prijs/kwaliteit

Fijne snelle levering. Het is wel jammer dat Tipgereedschap geen officiële dealer is van Makita waardoor je geen gebruik kunt maken van de garantieverlenging van Makita.

Alles prima verlopen!

Goede en vertrouwde verkoper. Mooi produkt voor een redelijke prijs. Tevens snelle levering!

Snelle, correcte service, korte reactietijden en ongelooflijk flexibel

Ik had niet veel nodig, maar ik had 't wel snel nodig. Ondanks het lage bedrag werd alles uit de kast getrokken om e.e.a. geregeld te krijgen, waarvoor dank !!

Vorige week een speciale diamantschijf voor mijn nieuwe sleuvenfrees besteld. Bij aankomst van de schijf bleek deze niet in de machine te passen. Na telefonisch contact kon ik de schijf terug sturen en heeft Topgereedschap ook gelijk een ander type schijf (die wel paste) afgestuurd. Topservice van Topgereedschap

Scherpe prijs, snelle levering

In een woord, goed!