Helemaal top

Prima service, top product.

Nvt

Goede service en snelle levering

Ik kreeg bericht (erg attent) dat mijn bestelde artikel niet op voorraad was maar dat deze direct besteld werd. Levering zou zo spoedig mogelijk plaatsvinden. Binnen twee dagen had ik het artikel in huis. Supersnel!

zeer goed, mede door het persoonlijke contact

Goede hulp gekregen bij het bestellen, mijnheer was gewoon bereikbaar op zondag, prettig contact.

Dewalt multitool besteld, duurde iets langer dan 1-2 dagen maar dit was voor mij geen probleem. Ik heb hem nu binnen en werkt prima, erg blij mee!

Snel geleverd, goede prijs en geen verzendkosten.

Wat ik zocht, een onderstel, kwam via Google bij Topgereedschap als de goedkoopste naar voren, dus besteld en intussen geleverd en gemonteerd. Geeft een nieuwe dimensie aan mijn tafelzaag. En leuk is ook dat ik al sinds pk weg 1998 in Winterswijk jaarlijks een paar weken op de camping door breng. Nu heb ik er na de Corona weer een adresje bij om eens in hun winkel te snuffelen. Nog telefonisch contact gehad en die vriendelijke meneer wil ik graag een keer ontmoeten!

Snel geleverd, goed verpakt alles erop en eraan en doet waar het voor bedoeld is.

Een setje boortjes van Makita besteld, ze werden geleverd op de volgens de site aangegeven datum, helemaal top.

Prima. Gekregen wat ik besteld heb. Netjes verpakt.

Bestelling binnen gekregen. Klopte helemaal. Prima gegaan. Netjes verpakt. Niks mis mee.

Top...

Goed verpakking snel geleverd

Prima en snel geleverd

Goed geregeld

...

Snel en goed

Snelle levering en netjes afgeleverd

Wszystko na 100% OK

Polecam Szybka Transakcja

Top bereikbaar en snelle levering

Top bereikbaar en snelle levering

Altijd goed

Harry geeft naar mijn mening goed advies hij is niet merk gebonden of je nou makita of Milwaukee neemt

Keurig geleverd

Ruim assortiment met een goed concurrerende prijs . Als ik weer milwaukee gereedschap nodig heb ,sta ik weer bij je op de stoep

Wacht nog op bezorging

Wacht nog op bezorging

Zoals je mag verwachten

Zoals je mag verwachten: vandaag besteld, morgen in huis tegen een nette prijs.

Super service

Er was wat fout gegaan van mijn zijnde maar super opgelost, aardig en behulpzaam

Snelle verzending

Vriendelijk, goede service en snel geleverd!

Geen klachten Goede bezorging echt een aanrader

prima !

Goedkoop/ snel bezorgd/goeie service

Uitstekend om afspraken mee te maken.

De afgesproken uitgestelde levertijd werd exact nagekomen.

5 Leeghwaterweg

Winterswijk 7102 JJ