Zeer goede service

Goed en snel.

Binnen een paar dagen geleverd en keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Het is heel plezierig om te ervaren dat een product bestellen middels internet ook op een goede manier kan. Dit is vaak genoeg niet het geval ! Nogmaals ; ik ben heel tevreden over uw werkwijze.

Goede communicatie

Persoonlijk contact, goede service

Tevreden

Zeer goeie service

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de levering (top)

Zeer duidelijke website/ winkelwagen/ orderproces en betaling. Levering zeer snel en de eigenaar nam zelfs twee keer telefonisch contact met mij op!

Goede en snelle service

Goede en snelle service en je word netjes op de hoogte gehouden als er bijv iets niet op voorraad is.

Super service

Direct contact en gewoon onderling overleggen. Deze mensen spreken mijn taal!!!

Zie veld hieronder

Rechtstreeks besteld bij Topgereedschap.com. De prijs van het Makita heteluchtpistool is goed concurerend. Nog even gebeld met Topgereedschap i.v.m. mijn keuze voor betaling via een directe bankoverboeking. Fijn te woord gestaan. De levering door Post.nl was een dag later i.v.m. de drukte. Al met al een goed adres om te bestellen.

het is een aanrader

heb nog steeds niiets binnen dus nog geen mening

nog niets binnen

Ze zijn erg alert had mijn postcode niet goed in gevuld kreeg een belletje en het was er de volgende dag super toch

snelle levering.

snelle levering. goed product . wel jammer dat je via email je artikel moet betalen .

Goede kwaliteit materiaal en snelle levering

Gewoon goed, besteld en geleverd

Direct geleverd volgens afspraak. Pakketje kwam een aantal dagen later, dit kwam door drukte bij de post!

Vriendelijk en kundig personeel. Goede prijs en volgende dag geleverd

Snel geleverd tegen goede prijs

Heel goed en snelle levering

Heel goed en snelle levering

Binnen 2 dagen geleverd wat bij een andere site niet meer te leveren was

Twee maanden gewacht bij een andere site op een levering. Uiteindelijk werd deze door de leverancier gecanceld. Verder op zoek gegaan en bij topgereedschap exact hetzelfde besteld en binnen 2 dagen geleverd gekregen. Moet ik nog meer vertellen?

Sñelle levering met 3 dagen was het binnen

Nette prijzen voor de spullen die ik heb besteld

Lekker snel geleverd en goede communicatie

Zie boven

Netjes contact gezocht ivm levering. Later netjes geleverd.

Super doen wat ze zeggen

Super doen wat ze zeggen

Top bedrijf

Zit nu met makita en Milwaukee gereedschap. Harry voor medere advies aan de telefoon gehad met de voor en tegens van makita en Milwaukee echt goed en eerlijk en de kennis van ze producten. Voor mij geen andere levrancier meer met moeilijk doen via mail En of callcenter die maar voorleest wat er in de product omschrijving staat.

Top is top

Heb nu paar keer bij hem besteld bij twijfel bel ik op of hij t ook echt op voorraad heeft en dat is ook zo En als hij t niet heeft mail op verzoek en als nog bestellen

5 Leeghwaterweg

Winterswijk 7102 JJ