Pluspunten
Slijper besteld, goede communicatie hier over gehad, deze man weet waar hij over praat en denk mee in oplossingen. helemaal top.
Pluspunten
Groot assortiment, goede prijzen en een snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering goed materiaal keurige communicatie helemaal top
VerbeterpuntenKorting voor vaste klanten Dan blijf het leuk gereedschap is eenmaal duur Maar voor klanten mag er wel Iets af denk ik
Pluspunten
Snel. Flexibel. Klantvriendelijk
Pluspunten
Gaven snel bericht en maakten ook aardig snel mijn geld terug over
VerbeterpuntenAls je met iets adverteerd en helemaal als het een goede aanbieding is , moeten ze het natuurlijk wel op voorraad hebben.
Pluspunten
Product was snel geleverd. Helaas nogal wat vocht en roest schade maar dat blijkt bij het chineese spul te horen
VerbeterpuntenControleer kwaliteit alvorens te versturen.
Pluspunten
Snel en geeft goed advies.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede en eerlijke advies over producten. Men neemt de tijd om je te adviseren en ze bellen keurig terug als ze informatie hebben over bestellingen en verzendingen. Keurige en snelle verzending van bestelde producten, afspraak is afspraak.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Telefonisch contact gehad, nadat ik iets besteld had maar geen bevestiging kreeg, ik had blijkbaar mn emailadres niet goed ingevuld. Het werd gelijk aangepast en alsnog stond het gelijk op mn mail. Erg aardig en behulpzaam! Makita product besteld, hier het goedkoopst en supersnelle levering! Ben erg tevreden!
Bedankt voor uw beoordeling, en veel succes met uw bestelde product.
Pluspunten
Zeer vriendelijk bedrijf en kennis van zaken. Telefonisch altijd te bereiken, zelfs tot 's avonds laat.
VerbeterpuntenMij is het helemaal naar wens.
Bedankt voor uw beoordeling, wij zijn er voor om U verder te helpen, de hele dag door tot 23.00 uur.
Pluspunten
werkt correct en zeer klant gericht
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zie mijn beoordeling
Pluspunten
Persoonlijk en razendsnel! Top
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer klantgericht. Voor elk probleem een oplossing
5 Leeghwaterweg
Winterswijk 7102 JJ