Producten zijn werkelijk op voorraad. Dit maak ik regelmatig anders mee. 1 product was incompleet, zeer snel contact en nageleverd.

Top!!!!

Kwaliteit en een hele snelle levering

Goede communicatie , een betrouwbare webshop

Ik had wat gereedschap van milwaukee besteld., waarvan 1 ding niet op voorraad. Topgereedschap heeft mij hiervoor netjes gebeld en de boormachine is enkele dagen later nageleverd zoals afgesproken. Erg fijne en betrouwbare webshop. Webshop is een aanrader

Snel en efficiënt, prima voor elkaar !

Snelle service en prima website

Helemaal TOP

Mijn ervaring met topgereedschap is heel goed ik had mijn spullen de volgende dag binnen ik zal zeker vaker bestellen

bestelling / levering conform afspraak

Snel geregeld

1 belletje en kon het gelijk ophalen

Snel bezorgd, scherpe prijs.

Gewoon top!

Soms mooie acties

Keuring netjes verpakt Tot nu toe geen problemen gehad

Perfect geregeld, volgens afspraak

Alles keurig en netjes geleverd

prima verkoper

top

Snelle levering van een top product

Als enige bedrijf kon het stuk gereedschap de volgende dag geleverd worden

Makkelijk besteld en snelle levering.

Snel en zorgvuldig.....

Zeer goede ervaring. Duidelijke website, snelle levering (de volgende dag) en kwalitatief goed materiaal. Zeer tevreden en ik kom snel terug.

Snelle bezorging en goede service

Ik ben positief verrast hele goede service en snel thuis bezorgt als ik weer wat nodig heb ga ik zeker terug naar topgereedschap.

Snel,goede prijs en op tijd geleverd.

Ben heel tevreden met dit bedrijf zeker een aanrader

Top service ga zeker hier nog een keer bestellen

Ales klopt en vlot geleverd.

Vlot geleverd.

Afspraak super nagekomen. En snelle levering

Ze hebben gedaan wat ik besteld heb

Super netjes en snel geregeld

Alles is perfect gelopen. Top service en we hadden de popnageltang de volgende dag al binnen.

Goed!

Het gereedschap dat ik wilde hebben voor een goede prijs en op voorraad. Snelle levering!

Top kwaliteit en service

Alles wat ze verkopen is top kwaliteit. Maar nog prettiger is dat ze met je mee denken. Ik had verkeerde afbrerkmesjes bestelde kreeg een telefoontje en ze pasten het aan. Dat is wat wij service noemen. Top

Top spul voor super prijs!

Snelle levering van het gereedschap dat we nodig hebben. Groot assortiment.

Leeghwaterweg 5

7102 JJ Winterswijk

Over Topgereedschap

"Topgereedschap com : De shop voor al uw elektrisch gereedschap en toebehoren. Door jarenlange ervaring en ons grote netwerk in deze branche kunnen wij professioneel gereedschap leveren van bijna alle topmerken. TopGereedschap com blijft net als deze groeiende markt in ontwikkeling."