scherp geprijsd en snel geleverd

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding

Goeie website, goeie prijs, snelle levering.

Goeie website, goeie prijs, snelle levering.

Gewoon TOP, een echte aanrader.

Ik was op zoek naar een laser en zag op de site dat hij leverbaar was. Ik had een mailtje gestuurd en een tijdje later kreeg ik telefoon van iemand van Topgereedschap. Een vriendelijke man heeft me alles uitgelegd wat ik moest doen om bestelling te plaatsen en heb dit dan gedaan. Twee dagen later stond het pakketje op mijn tafel, keurig en netjes geleverd. VoorTopgereedschap en hun personeel heb ik maar 1 woord. Fantastische site, een aanrader.

Prima snel en goed

Besteld en volgende dag in huis

Goeie prijs en snelle levering

Producten netjes de volgende dag geleverd

Prima bedrijf. Snel en duidelijke side aanrader

Snel ontvangen

Klaas

Top service. Snelle levering. Op de site staan alleen producten die echt op voorraad zijn en daardoor hoef je geen maanden te wachten op je pakketje…

snel en probleemloos - perfect

snel en probleemloos - perfect

Goed en snel geleverd

Alles naar tevredenheid

Prima klemmen

Ik kreeg andere klemmen dan de afbeelding op de website. Gelukkig zijn deze ook goed bruikbaar.

snelle en goede levering.

een goede ervaring.

alles correct, conform afspraak

Goede prijs snelle levering

Snel geleverd met een goede prijs

Weer top geleverd en alles compleet.

Altijd duidelijk wat er wel en niet is zo dat je bestelling snel de volgende dag geleverd. En de goedkoopste dan elders altijd.

Goede prijzen, En pakket in keurige staat en perfect op tijd geleverd

Levertijd en service was top , bedankt.

Levertijd en service was top , bedankt. Tot de volgende weer.

beste prijs,goed spul en snel geleverd.

beste prijs die ik kon vinden,spullen waren op voorraad en snel geleverd. goeie zaak.

Erg goed

Snel geleverd,goed

Goed bedrijf en snelle levering

Geweldig, meedenkend en oplossingsgericht

Snelle, adequate service. Dank daarvoor.

Wel erg snel geleverd

Producten waren op voorraad, vrijdag avond besteld maandag morgen in huis is wel heel snel. Was overigens ook netjes verpakt.

Snelle reactie en levering

Na een vraag over een product Werd ik gebeld met informatie

Leeghwaterweg 5

7102 JJ Winterswijk

Over Topgereedschap

"Topgereedschap com : De shop voor al uw elektrisch gereedschap en toebehoren. Door jarenlange ervaring en ons grote netwerk in deze branche kunnen wij professioneel gereedschap leveren van bijna alle topmerken. TopGereedschap com blijft net als deze groeiende markt in ontwikkeling."