Duidelijke site, snelle levering, prima prijs/kwaliteitsverhouding

Duidelijke site, snelle levering, prima prijs/kwaliteitsverhouding

prima ervaring

ik had een verkeerd serienummer opgegeven bij mijn bestelling waardoor ik zomaar het verkeerde apparaat geleverd had kunnen krijgen. Ik ben toen eerst gebeld ter controle. Erg attent.

Simpel, snel en goed

Simpel te bestellen. Snel geleverd en altijd 100 % goed gereedschap.... Wat wil je nog meer.

Alles goed!

Bestelling en goederen , alles zoals je hoopt

vlug , goedkoop en kwaliteit

prijs is echt goedkoop en bezorging volgens afspraak

Top geregeld snel geleverd geen problemen

Snel geleverd en voor de scherpste prijs!

Snel en goed geleverd!

Mijn leidingzoeker is snel geleverd tegen een goede prijs. Prima verpakt en gelukkig op tijd met PostNL bezorgd.

Hele snel

Snel een goede

Uitstekend!

Snel geleverd en een goede prijs. Tot de volgende keer!

Was weer een prettige ervaring

Goede en snelle service

Goed geholpen

Top besteld en direct geleverd

Helemaal content

Super service, snelle levering.

Snelle levering en goede service.

Top service!

Ik werd keurig gebeld dat mijn bestelde bouwstofzuiger niet op voorraad was. Echter niet lang erop gewacht. Vriendelijke mensen en ik ben blij met mijn Milwaukee stofzuiger.

Goed geregeld

Top zaak

Zeer scherpe prijs ,en snelle levering. En ook telefonisch bereikbaar, toen ik een vraag had .

Kwaliteit, snel, en behulpzaam

Kwalitatief, snel geleverd, bereikbaar.

Snel geregeld!

Volgende werkdag onze bestelling al in huis, zoals de website vermelde. Hou van beloftes nakomen. Top!

prima service

DeWalt zaagtafel was snel geleverd, en apparaat was zoals beschreven.

Gewoon zonder problemen op tijd

Netjes afgehandeld zonder problemen. Goede service en telefonisch berijkbaar.

Top kwaliteit voor een goede prijs en snel geleverd

De Senco spijkertecker bevalt erg goed en is niet duur vergeleken met andere. Ik hoop er ook weer minimaal 15 jaar mee te kunnen werken.

Goede prijs, snelle levering

Makkelijke website, goede prijs en snelle levering

Goed en snelle levering top.

Prima apparaat en snelle levering

Apparaat binnen 2 dagen geleverd tegen de beste condities

Kwaliteit en in één dag geleverd !

Nog geen gebruik gemaakt van deze machine maar voelt solide aan en goed materiaal gebruik. verschillende youtube filmpjes laten ook het gemak van deze unieke voegenzaag zien. Topgereedschap was hiermee de goedkoopste aanbieder en na één werkdag reeds keuring aan huis afgeleverd !

Leeghwaterweg 5

7102 JJ Winterswijk

Over Topgereedschap

"Topgereedschap com : De shop voor al uw elektrisch gereedschap en toebehoren. Door jarenlange ervaring en ons grote netwerk in deze branche kunnen wij professioneel gereedschap leveren van bijna alle topmerken. TopGereedschap com blijft net als deze groeiende markt in ontwikkeling."