Geweldige service en deskundigheid

Ik ben uiterst tevreden na een zoektocht om een accu lader van AEG te vinden gelukt !

Geen op of aanmerkingen

Zeer snelle levering

Snel en netjes geleverd. Prima product.

Súper bedrijf en een hele goede service!

Ik had laatst snel Paslode spijkers nodig. Deze via de website besteld, maar had de verkeerde aangeklikt. Ik werd op 'zaterdag' terug gebeld en heeft de medewerker de juiste spijkers naar mij toegezonden. Kortom: "Prima service !!!"

snel en correct

duidelijke website , eenvoudig te bestellen en tegen een goede prijs

Goede prijs/kwaliteit

Fijne snelle levering. Het is wel jammer dat Tipgereedschap geen officiële dealer is van Makita waardoor je geen gebruik kunt maken van de garantieverlenging van Makita.

Alles prima verlopen!

Goede en vertrouwde verkoper. Mooi produkt voor een redelijke prijs. Tevens snelle levering!

Snelle, correcte service, korte reactietijden en ongelooflijk flexibel

Ik had niet veel nodig, maar ik had 't wel snel nodig. Ondanks het lage bedrag werd alles uit de kast getrokken om e.e.a. geregeld te krijgen, waarvoor dank !!

Vorige week een speciale diamantschijf voor mijn nieuwe sleuvenfrees besteld. Bij aankomst van de schijf bleek deze niet in de machine te passen. Na telefonisch contact kon ik de schijf terug sturen en heeft Topgereedschap ook gelijk een ander type schijf (die wel paste) afgestuurd. Topservice van Topgereedschap

Scherpe prijs, snelle levering

In een woord, goed!

Snel en correct geleverd

Voldeed aan mijn verwachting

Super snel bezorg top

Bestelling is supersnel bezorg top mensen

Eindelijk gewoon direct iemand aan de lijn, mét kennis, om een vraag te beantwoorden, Milwaukee Packout op voorraad en binnen een dag geleverd. Een verademing t.o.v. van de vele aanbieders die weliswaar soms een beetje goedkoper zijn, maar levertijden hebben tot wel 12 weken. Gewoon Top!

Super snelle en nette service

Eerlijke wabsite no nonsense handelen Super goed geholpen Spullen netjes en goed verpakt! En snel verzonden Kortom voor herhaling vatbaar

Snelle en correcte levering

Snel geleverd betrouwbaar

Kon snel leveren wat andere moeilijk of niet konden leveren.

Juiste communicatie, scherpe prijsstelling en een snelle levering. Dat is mijn eerste ervaring met Topgereedschap. Kortom goed gevoel. Gr. Willy

Goede prijs en snel geleverd.

DeWalt materiaal is altijd goed. Prijs is goed. Snel geleverd.

Supersnelle levering

Goed contact. Geen vertraging in de levering. Snelle levering. Zeer correct.

goede levering. duidelijke communicatie

zelfde

Praktisch

Geen gebruiksaanwijzing nodig

Prima geregeld alles

Alles netjes op tijd geleverd gekregen

Snel mijn spullen ontvangen

Na vragen via de site, zeer snel terug gebeld met een antwoord.

Goede service en snelle levering

Deugdelijk gereedschap en een heel snelle levering. Top.

Deugdelijk gereedschap en een heel snelle levering. Top.

Leeghwaterweg 5

7102 JJ Winterswijk

Over Topgereedschap

"Topgereedschap com : De shop voor al uw elektrisch gereedschap en toebehoren. Door jarenlange ervaring en ons grote netwerk in deze branche kunnen wij professioneel gereedschap leveren van bijna alle topmerken. TopGereedschap com blijft net als deze groeiende markt in ontwikkeling."