top

snel helder en prima site

Levering was op tijd binnen, goede prijs kwaliteit verhouding!!

Prima ervaringen!!

Erg goede service!

Erg goede service, scherpe prijzen en snelle levering! Kortom gewoon top!

snelle service, snel geleverd

Gewoon prima!

Betrouwbaar bedrijf reageert snel als je vraag stelt en snel geleverd maak je niet vaak meer mee top.

Vandaag besteld, morgen bezorgd

Eerste maal bij deze verkoper gekocht. Ondanks mindere ervaring van anderen zeer goede ervaring. Bestelling super snel geleverd. Apparaat goed verpakt, doos in doos.

Topgereedschap is een topbedrijf!

Supersnelle levering van een product dat aan alle verwachtingen voldoet.

Snelle levering en snelle reactie op vragen van mijn kant, via de mail. Aan de telefoon duidelijk en vriendelijk geholpen.

Top bedrijf !

Vaker bestellingen geplaatst. Nooit iets misgegaan. Goede service en prijs. Gewoon een betrouwbare bedrijf. Moeten ze meer van hebben !!

Goed geregeld

Super vriendelijk En je word goed geholpen

Uitmuntend!

We hadden voor ons bedrijf een bepaalde machine nodig. Na een onaangename ervaring bij een concurrent kwamen we bij Topgereedschap.nl terecht. Wat een verademing! De man aan de lijn was heel vriendelijk en behulpzaam. We hadden deze machine nodig voor een project van ons bedrijf, binnen een bepaalde tijd, meteen anticipeerde hij op onze vraag en nood. Hij pakte me ook nog eens met zijn heerlijke accentje dus ik denk dat het duidelijk is: hier kopen we terug! Hartelijk dank!

Geweldige snelle service

Na bestelling snel geleverd, en over gereedschap wat nog niet leverbaar was goede communicatie naar de klant ..top

Zeer goede service, en afspraken

,eer goede service, en afspraken over levering.

Na het verkeerd besteld hebben van een slagtol set heb ik deze mogen omruilen door het gewenste exemplaar, met duidelijke communicatie en zeer vriendelijke ontvangst. Een aanrader!

Perfecte, snelle levering

Perfecte, snelle levering

Uitstekend!

Snelle beantwoording via de mail bij vragen,en snelle levering.klasse!

prima service snelle levering

prima service snelle levering en de prijs was goed.

Snelle levering van een goed product tegen een mooie prij

Tevreden

geweldig

geweldig als op tijd geleverd voor een mooi scherp prijs.

niet allen topgereedschap maar ook top service

niet allen topgereedschap maar ook top service

Top bedrijf. Snel en persoonlijke service . Ga zo door.

Leeghwaterweg 5

7102 JJ Winterswijk

Over Topgereedschap

"Topgereedschap com : De shop voor al uw elektrisch gereedschap en toebehoren. Door jarenlange ervaring en ons grote netwerk in deze branche kunnen wij professioneel gereedschap leveren van bijna alle topmerken. TopGereedschap com blijft net als deze groeiende markt in ontwikkeling."