Pluspunten

Veel keus en uitleg op de site, ook telkens goed antwoord van de klantenservice bij vragen. Prima levering en afhandeling.

Tijdens het bestelproces (maatvoeringen aangeven, producten in winkelmandje gooien) veranderen de prijzen op de site een paar keer. Uiteindelijk kwam het goed, maar het was een beetje gek.

Pluspunten

Prima en correcte communicatie. Werd netjes met me meegedacht; bravo. Keurig werk; glas was conform afspraken Ophalen verliep ook netjes en voorspoedig

Levertijd hitte bestendig glas wat lang (waarschijnlijk door de feestdagen), maar het zou m.i. toch sneller moeten en kunnen. Op de ophaallocatie Amsterdam nummer 5B duidelijker vermelden.

Pluspunten

Snelle en alerte reactie via de mail. Mooi materiaal

Gelijktijdige levering glas en profielen.

Koning Willem-Alexanderlaan 11

2761 HK Zevenhuizen

Over Glasmaatje.nl

Online winkel voor glas op maat, accessoires en aluminium dakprofielen, lichtstraten en veranda's.