Zoals verwacht.

Vlotte levering en goede trofee.

Snelle service van goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Snel geleverd en goede communicatie. Top!

Goede kwaliteit en top-service

We bestellen al jaren bij Mila Sportprijzen, want we weten dat de kwaliteit altijd super is. Maar daarnaast is de service ook super: snel én efficiënt!

Snel, perfect, netjes verstuurd, topbedrijf!!

Echt aan te bevelen.

Gewoon prima afhandeling!

Opnieuw netjes contact en bestellingen naar wens afgerond en geleverd!

Snel

Jaarlijks een vaste bestelling. Zeer snel geleverd en directe mail. Heel prettig

Eerste keer geweest geweldig.

Heel goed geholpen prima ervaring zal zeker nog eens terugkomen.

Perfecte verwerking en snel.

Soms hebben ze het druk, wat logisch is om dat ze top zijn. Ondanks dat lukt het ze toch het juiste en op tijd te leveren. De kwaliteit is goed en klantvriendelijk. Zou zeggen: verander niet want beter kan denk niet!

Erg behulpzaam

Maken al een aantal jaren met veel plezier gebruik van Mila voor onze jeugdloop

Mooie spullen snelle levering

De prijzen zijn wederom mooi En goed afgewerkt

Prima compleet en mooi op tijd

Labeltjes besteld, perfect afgeleverd

Prima service en goede kwaliteit!

Ik had een kleine, maar wel bewerkelijke bestelling geplaatst. Alles keurig en snel geleverd! En nog betaalbaar ook :)

Goed, snel en professioneel.

Bestellen is eenvoudig en levering snel en resultaat uitstekend.

Al heel veel besteld,in 1 woord geweldig

Veel keus,en je blijft op de hoogte van je bestelling ,en word ook snel geleverd,niks op aan te merken.

Topservice!

Ondanks de vakantieperiode werd er toch een uitzondering gemaakt om mijn beker voor elkaar te maken. Super!

Variatie aan sportprijzen voor een goede prijs

Zeer vriendelijk, behulpzaam en denken altijd mee. Snelle verzending Wij zijn als basketbalvereniging al jaren klant naar absolute tevredenheid

keurig

geweldige site om je bestelling in te vullen en een keurige afwerking. In een woord GEWELDIG!!

dank voor de snelle service!

netje op tijd geleverd.

Super service!

De bestelling wordt direct verwerkt en komt altijd voor de gewenste datum aan. De kwaliteit is de prijs zeker waard!

Super mooie prijzen en snel geleverd

Super mooie prijzen en snel geleverd

Hele goede en snelle service!

Ik heb mijn bestelling ontvangen volgens mijn verwachting. Ik kon aangeven wanneer ik het nodig had en toen was het keurig op tijd. Leuke medailles die ik heb kunnen inzetten in het onderwijs. Mocht het nodig zijn ben ik een terugkerende klant!

Snel, meedenkend en perfecte kwaliteit

In korte tijd een heel goed product geleverd. Gewoon top service!

Conform verwachting snel en vriendelijk contact tijdens het meedenken!

Besteld met lichte twijfel of het er mooi uit zou zien. Na half uur al gebeld om iets anders aan te bevelen en de volgende dag uitstekend verpakt in huis!

Uitstekende klantenservice en communicatie!

Ik had per ongeluk 2024 genoteerd in plaats van 2025, en het werd direct en zonder gedoe aangepast. Vanaf nu bestel ik altijd hier, ze werken fantastisch!

een fantastisch bedrijf en razendsnel

De dames bij ''Bekers en medailles' zijn razendsnel, accuraat en zeer klantgericht! Ook zijn ze gemakkelijk bereikbaar, als je een extra wens hebt. Ik heb ze al bij veel collega's aanbevolen!

Ledeboerstraat 29

5048AC Tilburg

Over Mila Sportprijzen

Bekers en Medailles levert goedkope sportprijzen in de vorm van medailles, kampioensbekers, schalen, rozetten en trofeeën. Bestemd voor alle sporten en evenementen en zowel voor de consument als voor bedrijven. Tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen.