Perfecte en snelle dienst, doe wat ze beloven.

Perfecte en snelle dienst, doe wat ze beloven. Goed prijs-kwaliteitverhouding

Bekers waren zeer snel klaar. Zijn ze zelf komen afhalen en zijn zeer vriendelijk ontvangen.

Excelente

Excelente trabajo

Snelle levering, mooie medailles

Super snel bezorgd. Mooie medailles en enorm veek mogelijkheden om te variëren!

Goede en correcte service

zeer snelle levering zoals was afgesproken. TOP

Met Engelien is het altijd snel schakelen

Mooie prijzen tegen betaalbare prijzen. Dus dubbel prijs bij Bekers en Medailles van Engelien Gorka. Al jaren klant en altijd goeie service en snelle levering.

Super service!

Prijzen besteld er werd goed meegedacht. De service is uitstekend.

Supersnel alles voor elkaar

Alles wat ik nodig had, werd snel en goed geleverd.

Goede service en snelle levering

Vriendelijk, geweldige sevice

Gewoon top!

Zoals iedere keer is de service geweldig en zijn de medailles en de winnaarsbeker goede kwaliteit.

Professioneel

Op tijd afgeleverd met de afgesproken inhoud

Super snelle verzending en goed product

Binnen een dag was het product binnen

Excellent

Good

Weer erg blij met mijn medailles

Zeer snelle levering. Die glunderende gezichtjes van de kids bij het krijgen van hun medaille. Daar doe je het voor. En jullie helpen daarbij al jaren met deze fantastische momenten.

Nog altijd topservice en lage prijzen

Na een onderbreking weer besteld bij Engelien. Ze geeft nog steeds dezelfde service en snel antwoord

geweldige service, ze doen wat ze beloven

Mila Sportprijzen is een hele fijne firma. Ik had een inconsistentie in één van de 8 aanvragen zitten en ze waren zo vriendelijk te vragen of ik dit nog wilde verbeteren of zo wilde laten. Dat is toch reuze goed met de klant meegedacht! geweldig!

Goede snelle service

Mooie medailles, duidelijk advies en goed contact

Mooie bekers voor een lage prijs!

Ik heb 12 bekers besteld voor €4 per stuk. Van metaal en gegraveerd. Het goedkoopst wat er te vinden was. De levering was snel en de bekers waren mooi. Toppie dus!

Aanrader

Fijn contact en snelle levering. Naar volle tevredenheid!

Snel en goed verpakt geleverd!

Het is een drukke periode voor leveranciers van bekers en Mila Sportprijzen leek een van de weinigen die nog snel kon leveren. Ik heb de bekers op vrijdagmiddag besteld en kreeg zaterdagochtend vroeg al een berichtje dat de bestelling maandag of dinsdag verzonden zou worden. Uiteindelijk heb ik de bekers mooi op tijd en goed verpakt ontvangen op donderdag!

Zoals altijd een perfecte levering, met deze keer ook nog een extraatje erbij.

Top geholpen

Super snel en vriendelijk geholpen

Super snel en goed geleverd

Super snel, goed en secuur geleverd. Wordt netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en verzending

Supersnelle levering

Snelle levering en precies wat ik zocht

Mijn ervaring voldeed geheel aan mijn verwachtingen

De bestelde bokaal was precies wat ik me ervan had voorgesteld. Ook de snelle levering is door mij als zeer positief ervaren.

Ledeboerstraat 29

5048AC Tilburg

Over Mila Sportprijzen

Bekers en Medailles levert goedkope sportprijzen in de vorm van medailles, kampioensbekers, schalen, rozetten en trofeeën. Bestemd voor alle sporten en evenementen en zowel voor de consument als voor bedrijven. Tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen.