Toppie

Op tijd geleverd prima service

Toppie

Op tijd geleverd prima service

Snel, zorgvuldig en mooie kwaliteit

Snelle afhandeling, bestelling de volgende dag al in huis. Netjes verpakt, mooie kwaliteit medailles.

Snel, zorgvuldig en mooie kwaliteit

Hartstikke mooie medailles!

!

Zeer goede winkel

Mooie prijzen voor een schappelijke prijs, heel gemakkelijk te bestelllen via de site, en snelle verzending.

Altijd peerfect in product, snelheid en communicatie

Koop 1 maal per jaar prijzen voor de eindejaarsbijeenkomst, altijd geode producten met snelle levering en goede communcatie! Kan eigenlijk niet beter.

Super (internet)winkel

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht, dus bestellen was een makkie. Levering was snel, zondag besteld en dinsdag kon ik mijn pakje al halen bij het DPD afhaalpunt, alleen jammer dat de chauffeur vergeten was pakje als 'geleverd' te melden dus ik zat te wachten op een mailtje, omdat ik vrijdag maar eens bij het afhaalpunt ging informeren bleek dus dat het pakje er gewoon lag. Grote fout dus van DPD!

Super (internet)winkel

Zeer goede ervaring

Snelle verzending en goede prijs-kwaliteit

Zeer snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Zeer snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Klantenservice heel goed

Pakket was kwijtgeraakt bij de vervoerder. Mila Sportprijzen handelde daar pro-actief op en pakte direct door toen ze hoorde dat ik met een strakke deadline zat. Deadline gehaald.

Snel en keurig geleverd

De medailles zien er erg mooi uit; zeker. Oor deze prijs. Levering was snel en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de producten die ik besteld hebt.

Tweede keer dat ik hier heb besteld, en twee keer erg tevreden!

Prima service en snelle levering!!

Leuk contact en prima snelle levering

Makkelijke site, mooie spullen snel verstuurd.

Ik kon makkelijk vinden en maken wat ik wilde hebben. De plaatjes voor op de beker zijn heel mooi en plakken makkelijk. Ik zou deze site direct weer gebruiken mocht ik weer plaatjes nodig hebben.

Ruime keuze, gunstig geprijsd en snel geleverd.

Er was voldoende te kiezen, ook voor een goede prijs. Service en levering prima.

Snelle levering, goede service en perfect resultaat

Dit was de eerste keer dat ik daar bestelde. Ik had online besteld. De bestelprocedure was helder en ik werd daarna ook telkens netjes op de hoogte gehouden van het verwerkingsproces. Ik was ook aangenaam verrast toen ik mijn bestelling binnen kreeg. Het resultaat was echt super!

Ledeboerstraat 29

5048AC Tilburg

Over Mila Sportprijzen

Bekers en Medailles levert goedkope sportprijzen in de vorm van medailles, kampioensbekers, schalen, rozetten en trofeeën. Bestemd voor alle sporten en evenementen en zowel voor de consument als voor bedrijven. Tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen.