Ik heb eerder bij jullie gekocht en was al Tevreden, maar de manier waarop jullie mijn gewenste logo hebben verwerkt is bizar professioneel en tegen een top prijs. Ik zou jullie 100% aan iedereen aanraden die een beker of medaille zoekt

Duidelijke website, snelle levering

Prima ervaring, bekers werden snel geleverd en zoals besteld.

Een goede communicatie! Snelle levering en mooie bekers/medailles

Waanzinnig goed!

Goede service en aandacht voor de klant.

Snel en heel fijn geholpen. Perfect.

Had een "noodgevalletje" en perfect opgelost.

Top service, denkt mee met de klant!

Prima contact gehad en vervolgens veschillende voorstellen ontvangen. Erg fijne communicatie met Engelien.

Snelle en zeer goede service!!

Een hele #nelle en goede service. Zelfs een keer met spoed een bestelling op kunnen halen

Klantvriendelijk en zeker service gericht. Goede kwaliteit en precies zoals ik had verwacht en gehoopt. Een aanrader dus!

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit!

Als altijd snel en goed

Grote keus, altijd op tijd.

Zéér vlotte afhandeling en super gekoloniseerd.

Supersnelle levering mooie artikelen. Zeker de fotomedailles zijn een aanrader

Geweldig!

Snelle en goede service. Lief personeel. Mooie producten voor een lage prijs.

Prima kwaliteit

Goede, snelle en vriendelijke service

Al jaren toppie !

Steeds maar weer perfect verzorgd en altijd op afgesproken datum in huis !!

super service!

Ik bestel ieder jaar bij Mila Sportprijzen en ben altijd zeer tevreden geweest. Overzichtelijke pagina, gemakkelijk bestellen, snelle levering en prachtige bekers en medailles. Wat ik ook zeer waardeer is de snelle reactie via mail toen bleek dat er een medaille verkeerd bedrukt was, door het snelle handelen had ik de dag erna de juiste medaille toch in huis.

Super snel, goed en scherp geprijsd!

Super makkelijk kunnen bestellen voor een prijs waarvan je denkt hoe kunnen ze het er voor maken!

Snelle verzending en goede kwaliteit

Ik had mijn bestelling snel nodig voor een evenement en wilde ook nog graag een tekst op de beker, binnen twee werkdagen had ik hem binnen met bedrukking. Tussentijds werd ik steeds op de hoogte gehouden. Top service!

Hele goede en snelle service, met een berichtje tussendoor wanneer de medailles op de post gingen. Die waren twee dagen na de bestelling al in huis.

Prima assortiment, service en vlotte levering!

Prima assortiment, service en vlotte levering!

Heel goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering. Niets op aan te merken!

veel keuze en fantastische service, al meerdere jaren een zeer tevreden klant!

elke keer supersnel geholpen en vooral blij met aftersale communicatie.

Top ervaring!

Telefonisch contact gehad en heel snel geschakeld voor een last minute aanvraag! Heel erg blij mee! Bedankt voor de fijne en snelle service!

Snel, vriendelijk en betrouwbaar

Last-minute kampioensbokalen besteld. Goed geholpen, zelf nog even nagebeld en heel vriendelijk geholpen. Ook fijne communicatie en verwachtingen qua bezorging goed doorgegeven. Goede service.

Snel en mooie gemaakt

Het zou perfect zijn als er meer soorten glas of kristallen trofeeën waren om uit te kiezen

Ledeboerstraat 29

5048AC Tilburg

Over Mila Sportprijzen

Bekers en Medailles levert goedkope sportprijzen in de vorm van medailles, kampioensbekers, schalen, rozetten en trofeeën. Bestemd voor alle sporten en evenementen en zowel voor de consument als voor bedrijven. Tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen.