Goede snelle service

Verschillende prijzen besteld, binnen een paar dagen netjes geleverd!

Medailles voor mijn voetbalploeg besteld en de dag erop goed verpakt ontvangen. Echt super! Dank jullie wel voor de snelle service!

Snel, vriendelijk, ruim aanbod!

Ruim aanbod en erg gemakkelijk bestellen op een gebruiksvriendelijke site. Snelle levering en fijn ophalen bij een erg vriendelijke dame. Voor de 4e hier besteld, kan geen minpunt benoemen!

Super snelle levering en super mooie medailles ontvangen!!

Super snelle levering en super mooie medailles ontvangen!!

Super snel geregeld

Al meerdere keren medailles besteld, altijd prachtig resultaat en super snel

Snelle service, mooi product tegen een goede prijs!

Erg snelle service. Mooi gemaakte medailles. En een goede prijs

Snel en makkelijk geregeld!

Super snel en gemakkelijk besteld. Snelle levering en het ziet er super goed uit!

Into Darts Drachten

Goede service, netjes verpakt en vast de nummers erop. Heel blij mee.

Grote keuze en snelle levering

Wat gelijk opviel was de grote keuze van bekers en medailles. In dit geval diverse medailles voor een Jeu de Boules toernooi besteld. Het bestellen zelf ging zeer eenvoudig en de medailles werden al binnen enkele dagen geleverd.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

We doen al jaren zaken met elkaar en het is altijd uitstekend!

Goede service en snel geleverd.

Duidelijke website, prijzen zijn in verhouding. Er wordt met je meegedacht door de medewerkers van de klantenservice. En snel geleverd. De bekers zagen er mooi uit. Kortom: ik ben dik tevreden.

Ik heb een goede ervaring

Alles was precies, wat we hadden besteld De spullen werden op afgesproken dag bezorg We werden vriendelijk benaderd

Netjes en snel geleverd echt top.

Netjes en snel geleverd echt top.

Hele mooie bekers en snelle service

Super snel geleverd en heel klantvriendelijk. De bekers zien er ook heel mooi uit.

Al járen zeer goede ervaringen mee!

Al jaren bestellen wij hier al onze bekers en medailles. Bestellen is eenvoudig, levering supersnel en indien nodig wordt er meteen direct contact met je opgenomen. Deze keer waren we zelf wat vergeten te bestellen, na 2 dagen werd ook dit alsnog geleverd. Super!

Snel en adequaat, goede communicatie

Snelle, vriendelijke communicatie en levering

top

heel snel

Mooi afgewerkte producten.

Snelle levering, efficiënt verpakt, mooi product

Geweldige goede service

Zeer snelle levering van mijn bestelling. Kwaliteit is uitstekend. Ook het op de hoogte houden van de levering was vriendelijk en accuraat.

Snelle service en levering, en goede producten!

Snelle service en levering, en goede producten!

Super ervaring

Er wordt mee gedacht met de klant naat het juiste, zichtbare product. Ook van kleuren zeer prachtig. Snelle en proper afgeleverd.

Mooie medailles snel geleverd

De website was enigsinds onduidelijk. Het zou helpen op wat voorbeelden met plaatjes bij de opties te laten zien. Echter reageerde de klanterservice snel, was vriendelijk. De medailles waren snel geleverd en zier er echt heel mooi uit.

Super fijn!

De medailles zijn super makkelijk te maken en de bezorging is snel! Al met al perfect!!

Goede communicatie.

Een geweldige service!

Een goede webshop met een snelle levering en dit voor een scherpe prijs.

Ledeboerstraat 29

5048AC Tilburg

Over Mila Sportprijzen

Bekers en Medailles levert goedkope sportprijzen in de vorm van medailles, kampioensbekers, schalen, rozetten en trofeeën. Bestemd voor alle sporten en evenementen en zowel voor de consument als voor bedrijven. Tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen.