Fijne service!

Fijn en persoonlijk contact. Snelle service.

Uitstekend opvolging Doen wat beloofd word Uitmuntend

Snelle levering ruime keus

Prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, goede kwaliteit.

Onlangs bekers besteld, met opdruk. De bekers zijn van goede kwaliteits, snel geleverd en goed verpakt verzonden.

Snel, goedkoop en goed

Snelle reactie, snelle levertijd, mooie kwaliteit en goed meedenken. Zeer vriendelijke service.

Goede producten. Snel geleverd. Heel vriendelijk.

Snel, goede kwaliteit en accuraat!

Bekers werden keurig op tijd geleverd volgens onze specificaties. Duidelijke website, goede communicatie over het verloop van het bestelproces. Kortom een aanrader

Ik bestel 1 keer in het jaar voor onze vereniging. Ik kom elk jaar weer terug. Kwaliteit top, levering snelheid top, Service top!

Super. Fijn contact. Top medailles.

Goede en snelle service!

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst heb ik direct een bevestiging ontvangen met een zeer korte levertijd. De bestelde items zijn perfect.

Goede service en zeer klantvriendelijk.

Heel fijn contact, heel snel en heel klantgericht.

Super snelle levering, fantastische service

Er wordt altijd snel en adequaat gereageerd op mijn e-mails. De producten zijn van hoogstaande kwaliteit.

Zeer snelle en correcte levering.

Fantastische snelle service en uitstekend contact!

Zeer goed contact van begin tot eind. Snelle levering en uitstekend prijs-kwaliteitverhouding!

Netjes op tijd geleverd!

Hele goede kwaliteit en service.

De meiden werden dankzij onderlinge resultaten kampioen waardoor we erg last-minute nog medailles wilden regelen. Dankzij de supersnelle service stonden ze met het voltallig team te shinen.. Goede prijs/kwaliteit verhouding, super service van mensen die met je mee willen denken.

Klant is koning

Ik heb altijd naamplaatje nodig in afwijkende maten. Deze worden netjes en vakkundig gegraveerd en afgewerkt. Prima en snelle service.

Mooie prijzen en super snel klaar

Super goed en makkelijk te regelen. Heel snel klaar. De kinderen waren super trots met hun mooie prijs

goede service

betrokkenheid is groot - kreeg melding van Mila over het feit dat verzending door pakketpost vertraagd was

Nette medailles, snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs

Voor een Minioren-zwemwedstrijd heb ik medailles besteld. De medailles worden snel geleverd met een keurige transparante sticker met de opgegeven tekst erop en voorzien van een breed rood-wit-blauw lint. Waar je bij veel andere leveranciers moet bijbetalen voor het lint of de tekst achterop is dat hier bij de prijs inbegrepen. De prijs van de medailles lijkt eerst iets hoger dan bij andere leveranciers maar doordat dit inclusief lint en bedrukking achterop is, is hij uiteindelijk lager.

Snelle levering, precies naar verwachting

Klein graveerplaatje besteld met tekst. Netjes en snel geleverd. Precies wat besteld was. Tegen zeer lage kosten.

De prijzen zijn zelfs nog mooier dan mijn verwachting. Snelle levering en zeer goed verpakt.

Helemaal top !

Hele goed service en mooie producten. Vakkundig bedrukt.

Snel ontvangen

Een prima service, Snel, netjes en met veel service

Ledeboerstraat 29

5048AC Tilburg

Over Mila Sportprijzen

Bekers en Medailles levert goedkope sportprijzen in de vorm van medailles, kampioensbekers, schalen, rozetten en trofeeën. Bestemd voor alle sporten en evenementen en zowel voor de consument als voor bedrijven. Tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen.