Super ervaring voor herhaling vatbaar

De hockeymeiden hebben een prachtig aandenken. De medailles waren prachtig en mega snel geleverd. Zelfs de lintjes in de club kleuren. De tekst was duidelijk leesbaar. Deze tekst maakt het persoonlijk. Bedankt! :)

De service leveren die gevraagd wordt dan ook nog mee denken om het nog beter te krijgen. Heel fijn! Aanrader!

Fantastische service!!

Gebeld voordat ik besteld had, om zeker te weten of hetgeen wat ik aangeklikt had was wat ik wilde hebben (onder 1 knop stonden verschillende omschrijvingen). Tijdens dit gesprek gevraagd of ik mijn order 1,5 dag later binnen zou hebben en dit was gelukt! Via de mail lieten zij mij na de bestelling weten dat hij dezelfde dag nog verstuurd zou worden!

Uitstekende service

Uitstekende service en snelle bezorging!

Snel geholpen

na de bestelling stond de beker al snel klaar. Mocht ik een min puntje zoeken dan is het het feit dat hij niet altijd open is en dus eerst moet bellen voor ophalen. jammer dat er niet gegraveerd word

Snelle en nette service

Bekers zijn zoals afgebeeld, levering is keurig, ruime keuze. Prijzen zijn ook prima wat mij betreft.

Mooie keuze en snelle service

Als boven

prima kwaliteit en snelle levering

Ik wilde slechts één exemplaar bestellen, via de website ging dit prima. Daarna snelle levering en een heel goed resultaat! Bestel het in NL, niet in China, zou ik zeggen.

Snelle levering, netjes verpakt EN een prachtige troffee, ik ben er zeer tevreden over, heel mooi design. Ook de andere persoon die ik hem kado gedaan heb was er lyrisch over.

T O P

Mooie bekers voor een mooie prijs. Er wordt met je meegedacht en de service is uitmuntend. Ook nog snel op de post gedaan zodat we zeker wisten dat alle bekers in huis waren. Fijn om met deze mensen zaken te doen. Volgend jaar weer !

Heel klantvriendelijk!

Vlot, duidelijk en prijstechnisch ook goed

Kwalitatief goed, snelle, fijne service

Ik bestel al jaren bij Mila Sportprijzen en blijf dit met veel plezier doen. De producten zijn van goede kwaliteit en de service is zeer snel en altijd vriendelijk.

Bestelling werd geheel naar mijn zin afgehandeld

Hoewel ik slechts 1 medaille kocht, werd mijn bestelling met grote zorg en aandacht verpakt en verzonden. Hier spreekt liefde voor je vak uit. Bravo!

Snel en behulpzaam.

Ik kreeg mijn bestelling heel snel en ze dachten mee.

Goede ervaringen wat betreft service, prijs/kwaliteit

Al jaren klant, altijd goede service!!!

Uitstekend!

Snel, adequaat en prima service!

Klantvriendelijk

Snelle levering en klantvriendelijkheid.

Lucas, is erg blij met zijn beker hij vindt hem erg mooi.

Bedankt voor de snelle service

Supersnel

Mooie bekers voor weinig geld en snel geregeld.

Men zegt wat men doet en doet wat men zegt.

Ik werd prettig en vlot geholpen, ondanks dat ik maar een kleine beker nodig had. Toen ik deze kwam ophalen, werd ik hartelijk begroet en kon ik het kleinood in ontvangst nemen. Dat voelde als een prettige klantbenadering.

Goede service en kwaliteit

Ik laat tekstplaatjes maken voor mijn formule 1 verzameling. Deze hebben een afwijkende maat. Dit is hier geen probleem. Ze zien er strak uit.

Top bedrijf, snel en goed met mooie beker, aanrader.

Top bedrijf, snel en goed met mooie beker, aanrader.

Mooie en duidelijke website, zeer snelle levering, wordt meegedacht en fijne en vriendelijk kontakt. Aanrader.

Top geregeld weer

Ik bestel al mijn prijzen bij Mila sportprijzen altijd netjes en snel geleverd!!!

Ledeboerstraat 29

5048AC Tilburg

Over Mila Sportprijzen

Bekers en Medailles levert goedkope sportprijzen in de vorm van medailles, kampioensbekers, schalen, rozetten en trofeeën. Bestemd voor alle sporten en evenementen en zowel voor de consument als voor bedrijven. Tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen.