Snelle levering, prettig contact.

Snelle levering! problemen met bestellen via de website, maar kon gewoon bestellen via de mail. Binnen 24 uur had ik mijn gewenste bekers al in bezit. (Ben het gaan ophalen.)

Snelle levering en tevreden over de geleverde zaken.

Goede service, snel schakelen

Fijn bedrijf die snel schakelt en flexibel is.

Al jaren bestellen sportprijzen voor de jeugdvoetballers. Dit moet altijd op korte termijn geleverd worden. Daarom, door ervaring, bestellen wij altijd via Mila. Snelle service en worden altijd heel vriendelijk geholpen.

Mijn bestelling top afgehandeld 👍🏻

Geweldige service

Even bellen en je wordt snel geholpen. Geen gedoe of even kijken hoe het werkt.

klantvriendelijk

Op zoek naar een beker voor mijn kleinzoon, voor het behalen van zijn zwemdiploma. Via de website twijfelde ik of ik de juiste stappen had doorlopen Daarom gebeld en kreeg ik direct contact met de eigenaresse van Mila Sportprijzen. Zij luisterde geduldig en vriendelijk en doorliep met mij de stappen van de bestelling. Deze lag de volgende dag al klaar.

Super snel geleverd en kwaliteit is perfect

Op zaterAVOND een bestelling gedaan voor 10 bekers en medailles incl graveren en die dinsdag al In huis. Binnen een half uur zelfs al een bevestiging dat het allemaal op tijd ging lukken en dat het maandag gelijk verzonden werd. Ze hielden al rekening de komende weekenden dat er veel kampioenen zouden zijn en er veel bestellingen binnen gingen komen. Echt een aanrader! Dank je wel Egelien!

uiterst tevreden over het assortiment en de service

Net als voorgaande keren heb ik weer een perfecte service gekregen, leuke prijzen met eigen logo dit keer. Er zullen vast veel mensen blij van worden bij de uitreiking die we binnenkort hebben

Kreeg precies wat ik besteld had

Snelle bezorging, prima prijs/kwaliteit verhouding en een ruim assortiment, top!

Snelle levering, ontwerp op de prijs sloot direct aan op hetgeen ik gevraagd had.

Geweldige service

Ik heb al vaker maar 1 medaille besteld, ook kleine bestellingen worden serieus genomen en met een prima service geleverd. Ik heb ook al eens gebeld met een iets lastiger klusje, ook daar werd volledig over meegedacht en uiteindelijk ook weer een prima product afgeleverd. Aardige mensen bovendien! Dus, 100% tevreden!

KLantvriendelijk en flexibel bedrijf met goede kwaliteit.

Positieve ervaring. Klantenservice denk echt mee. Erg fijn zaken doen.

Wederom perfecte service, snel en voor een fijne prijs!

Zoals hierboven als vermeld: ik doe jaarlijks minstens een bestelling en het is elke keer prima. Zowel qua service, communicatie en product...

uitstekende en prettige dienstverlening en prima meedenken, zeer concurrerende prijzen

Het bestelde voldeed prima aan de verwachting.

is prima

is goed

perfekte organisatie die meedenkt

geweldige service en zeer goede kwaliteit.

Super goed

Snel en zeer vakkundig. Als je een eigen logo of foto kiest zijn het hele mooie resultaten, precies zoals je het voor ogen had. Echt hele fijne samenwerking!

Leuke producten en super snelle levering!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Zeer snel geleverd, uitstekende kwaliteit en prima prijs.

Super goede service en producten

Beker met deksel besteld en met een speciaal plaatje erop . En ontvangen zoals die moest zijn Jullie zijn toppers

Geweldig🏆

Super goede service!

geweldig en heel mooi

Snel binnenbbtwee dagen in huis

Helemaal goed!

Snel en efficient. kom er al jaren incidenteel

Ledeboerstraat 29

5048AC Tilburg

Over Mila Sportprijzen

Bekers en Medailles levert goedkope sportprijzen in de vorm van medailles, kampioensbekers, schalen, rozetten en trofeeën. Bestemd voor alle sporten en evenementen en zowel voor de consument als voor bedrijven. Tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen.