Perfekt, goede snelle levering met top kwaliteit

Erg goed, snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding.

perfecte service en snelle levering !

Helemaal niks op of aan te merken ! Alles perfect

Ruime keus, altijd vlotte levering.

supersnelle levering en mooier dan verwacht

Zondags besteld en dinsdag al in huis. De medailles waren echt mooi (mooier dan ik had verwacht voor die lage prijs) En de gezichtjes van de kinderen toen we ze uitreikten... Gewon geweldig

Betrouwbaar en snel

Zo fijn dat je als particulier bij jullie kunt bestellen. Service is uitstekend

Nog mooier dan verwacht

De sport prijs was goedkoop dus mijn verwachting was daar ook naar. Super blij met deze aankoop. Zo mooi!!

Top werk geleverd en super service

Supersnelle service!

Bekers kwamen snel en netjes verpakt.

Top,snel,mooi

Snel besteld snel geleverd. Top

Prima service, snelle levering en erg vriendelijk!

Zoals hierboven al beschreven!

Uitstekend!

Goed geholpen bij mij bestelling! Bekers en medailles zien er zeer goed uit! Bedankt weer.

Weer een super snelle juiste levering

Ik had het dit keer snel nodig en keurig op tijd gekregen! En dat voor zo’n scherpe prijs

Geweldige service, CHAPEAU!

Op maandag medailles besteld, woensdag met de post ontvangen. Bij controle stond er een foutje op de medailles, we hadden het verkeerde team doorgegeven. Om 16.00 gebeld naar Mila en een zeer vriendelijke dame ging het oplossen, we wilde er uiteraard voor betalen, het was onze fout. De volgende dag de nieuwe plaatsjes in huis en géén rekening. DAT IS NOG EENS EEN GEWELDIGE SERVICE!!

Goede services!

Goede services en snelle levering.

Top! Snelle levering en mooie producten

Top! Snelle levering en mooie producten

Een goede service ondanks dat er wat fout ging is het goed en snel opgelost. Bedankt

Super goed

Nu voor de 2de keer iets besteld. Website is duidelijk bestellen is makkelijk, prijzen zien er precies uit als op site. Levering is op tijd of vroeger. Zal de volgende keer hier weer bestellen.

Overzichtelijk website met goede keuze mogelijkheden.

Duidelijke keuze mogelijkheden die niet veel te raden over laat. Toegankelijk en snelle levering

Snelle, correcte afhandeling en volop keuze

Fijne organisatie waar volop keuze is aan bekers, medailles. Goede service, snelle en correcte levering!

Super goede service en snelle levering

Goede en snelle service

Goede service en een snelle levering. Tevreden over de zending

Goede service en een snelle levering. Tevreden over de zending

Duidelijke website, leuke prijzen en zeer snelle levering ,daarnaast ook een leuke attentie erbij gehad, de producten zaten steeds stevig aangepakt, volgend jaar weer

Netjes en super snel!

Goede service, Ook met een aparte vraag goed antwoord en netjes geholpen. Bekers zijn ook erg mooi!

Goed snel geleverd en nette prijzen

Het enige wat ik miste was dat ik niet kon zien hoe de medaille eruitkwam te zien. Of de foto dus klopte en duidelijk was. Voor de rest snel geleverd, makkelijk te bestellen en nette prijzen. Kortom ik zou het iedereen aanraden om hier te bestellen.

Ledeboerstraat 29

5048AC Tilburg

Over Mila Sportprijzen

Bekers en Medailles levert goedkope sportprijzen in de vorm van medailles, kampioensbekers, schalen, rozetten en trofeeën. Bestemd voor alle sporten en evenementen en zowel voor de consument als voor bedrijven. Tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen.