Top, binnen de verwachte termijn geleverd.

Goede service, kwaliteit en snel geleverd

Geweldige service

Makkelijk te bereiken en denken graag mee, een fijn bedrijf waar ik mijn volgende bestelling zeker weer ga plaatsen.

Vriendelijk, snel en niet duur

Mila Sportprijzen reageert snel op email, levert snel en niet duur.

Prima spullen en supersnelle levering. Helemaal top!

Perfect, snelle service, volgens afspraak en een mooi product

Perfect, snelle service, volgens afspraak en een mooi product. Fijn om zaken mee te doen!

Snelle levering, goede communciatie, goede prijs/kwaliteit, niet tevreden over DPD

DPD dropp off punt niet goed. Openingstijden gecommuniceerd door DPD niet in lijn met werkelijke openingstijden. Dus voor dichte deur gestaan. Klantvriendelijkheid drop off punt laat te wensen over. Mila sportprijzen zelf zou en 10 gekregen hebben. Agv DPD performance een 8.

Prima product en snelle service

Product heeft een prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle en nette verzending. Tekstplaatje was iets andere kleur dan ik had verwacht, maar is bij aangeven netjes en snel vervangen.

Altijd blij met het product en de snelle levering

Al jaren lang bestel ik aan het einde van het voetbal seizoen een beker. Ik bestel het daar omdat de bekers van goede kwaliteit zijn met gravure en een snelle levering. Mocht het zo zijn dat er persoonlijke namen op moeten dan stuur ik Engelien een extra bericht. Dan krijg ik een paar dagen later de bekers met gravure opgestuurd naar huis. Ik zou het iedereen aanbevelen om bij Engelien te bestellen. Groetjes Richard van Tellingen Trainer FC Delta Sports’95

Super goede service

Snelle levering. Bij een foutje samen kijken naar een goede en snelle oplossing!

Hele mooi medailles en super snelle levering

Op woensdag eind van de dag besteld en op vrijdag eind van de ochtend in huis! Precies op tijd, top! Mooie kwaliteit medailles en de kampioenen waren er heeell blij mee!

super

super service

Tevreden, goede service en hoge beoordeling

Ik ben zeer tevreden over de service van dit bedrijf. Ik bestel al jaren bekers bij hen en ze worden altijd binnen twee dagen geleverd. Ik geef ze een hoge beoordeling.

Snelle en perfecte levering

De bekers die we besteld hebben werden snel en perfect geleverd. Er is een ruime keuze in sportprijzen, dus altijd wel iets moois te vinden. Ook regelmatig weer nieuwe prijzen erbij zodat je elk jaar iets anders kunt uitzoeken.

Behulpzaam, meedenken, gewoon goed

Er wordt goed meegedacht en geadviseerd om de bestelling nog beter te maken en een zeer vlotte levering.

Absolute aanrader!

Omdat we pas laat wisten dat ons JO8 team op zaterdag kampioen zou kunnen worden, moesten we op korte termijn bekertjes zien te regelen. De website waar we normaalgesproken bestellen, konden ons hier niet bij helpen. Na lang zoeken kwamen op deze website uit en de bekers hebben we ruim op tijd ontvangen en zijn van hele goede kwaliteit. Ontzettend blij mee en vanaf nu wordt dit ons vaste adres!

Op tijd, goede producten.

Op tijd, goede producten.

Wij zijn altijd erg tevreden.

Was dik in orde

Snelle levering en zeer accuraat

Snel, mooi, en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd en goede backoffice

Bekers-Medailles levert snel en de bakoffice neemt persoonlijk contact op over de levering. Inmiddels volgt een volgende bestelling!

De service was efficiënt en betrouwbaar

Ik gebruik Mila Sport al een aantal jaren en de service is altijd uitstekend geweest.

Kei goed en zonder account.

Duidelijk en snel. Ik vond het super

Snelle levering en artikelen zijn top!

Overzichtelijke site en snelle reactie op persoonlijke wensen. Levering snel, dat is prettig.

Snelle levering!!

Order was snel opgepakt en aangeleverd spullen voldeden aan de beschrijvingen .

Ledeboerstraat 29

5048AC Tilburg

Over Mila Sportprijzen

Bekers en Medailles levert goedkope sportprijzen in de vorm van medailles, kampioensbekers, schalen, rozetten en trofeeën. Bestemd voor alle sporten en evenementen en zowel voor de consument als voor bedrijven. Tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen.