Pluspunten
Mooi bedrijf met een uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenSneller leveren binnen twee dagen. Zaterdagavond besteld en donderdag geleverd.
Zoals aangegeven op onze website worden bestellingen op zaterdag avond, zondag en maandag(het weekend) afgestuurd op dinsdag. In 95% van deze zendingen lukt het ons om deze op de volgende werkdag bezorgt te hebben. Heel soms duurt het 2 dagen voordat het bij u is. Helaas bij u gebeurt. In ieder geval veel succes met uw nieuwe Lockmachine.
Pluspunten
Snelle levering en precies volgens afspraak. Artikel was prima verpakt en het uitpakken en in elkaar zetten was gemakkelijk.
Pluspunten
Produkt was precies wat ik nodig had.
Pluspunten
ruime collectie goede uitleg/details op website
Pluspunten
doen wat ze zeggen
Pluspunten
Snel en vriendelijk. levering volgende dag. Hielden zelfs de verzending even vast zodat mijn bestelling ook mee kon.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Erg aardige heer aan de telefoon bij de koop van de machine.
Pluspunten
Correcte en positieve reactie op mijn klacht, perfect opgevolgd. Zeer tevreden nu.
VerbeterpuntenOp 9 februari mail gekregen dat het naaimachinelampje verstuurd was. Het is nu 21 februari en nog altijd niets ontvangen. Wordt het persoonlijk te voet gebracht ??
Goedemorgen, Ik lees zojuist u opmerking bij uw beoordeling. Wat vervelend dat het lampje niet bij u aangekomen is. Het duurt wel eens 1 of 2 dagen langer als we iets naar België sturen maar nooit zo lang. Had u dit maar iets eerder doorgegeven dan hadden we u meteen een andere op kunnen sturen. Dit gaan we natuurlijk nu meteen alsnog doen. Oprechte excuus voor het ongemak. We nemen eind deze week nog even contact met u op om zeker te weten dat hij dit keer wel is aangekomen. Mvg, Theo Ricken NaaimachineSuperstore
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Verbeterpuntenx
Pluspunten
Transport begeleiding via het internet hebben wij als positief ervaren. Bovendien was de verpakking ook prima in orde. Hulde. Tijdstip van onderhoud is ook aangegeven op de naaimachine en de kleine attentie was een verrassing.
Pluspunten
Groot assortiment, helder bestelproces en snelle levering!
Pluspunten
Product wat je zoekt makkelijk online te vinden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Had 2 naaimachine voetjes besteld en deze snel in huis! Hebben heel veel en de prijs is ook goed van veel artikelen!
Pluspunten
Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Supersnelle levering.
VerbeterpuntenNiet de goedkoopste.
Pluspunten
Zeer te spreken over de snelle levertijd superblij met de daglichtlamp jullie zijn wel de goedkoopste die ik kon vinden
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Gebruik alleen de webwinkel, snelle en correcte levering
8395 Westeinde
Den haag 2512 GV