Pluspunten
Hele fijne service!!! aanraader!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en een zeer goede klantenservice!
Pluspunten
Snelle levering vanaf magaijn
VerbeterpuntenSnelheid van DPD, dat duurde uiteindelijk 3 dagen
Pluspunten
Snelle service perfect
Pluspunten
Sehr netter Kontakt, sehr entgegenkommend und verständnisvoll bei Schwierigkeiten, prima Beratung!!!
Pluspunten
Ik werd de dag na mijn bestelling gebeld dat een schaar niet meer op voorraad was, omdat het laatste exemplaar die dag verkocht was. Direct kreeg ik advies over beschikbare alternatieven. Uiteindelijk voor de oorspronkelijke bestelling gegaan, omdat de voorraad toch binnen 2 werkdagen werd aangevuld.
Pluspunten
Heel erg vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Er wordt met je meegedacht. levertijd viel tegen maar dat ligt denk ik aan het bedrijf dat de verzending verzorgt.
VerbeterpuntenIk vraag mij wel af, als ik geen contact had opgenomen met het bedrijf of men mij dan ook de verzendkosten had terugbetaald. Daarnaast vind ik het erg jammer dat de naaimachine die ik erg graag had willen hebben en die ook nog op de site stond, niet meer leverbaar is. De door mij uitgekozen naaimachine had een automatische Transporteur speciaal voor delicate stoffen. Er waren nog een aantal onderdelen meer die mij erg aanspraken en waarom ik voor die naaimachine had gekozen. Men heeft mij een andere naaimachine toegestuurd die minder opties heeft als degene die ik had uitgekozen. De naaimachine die ik graag had willen hebben was weliswaar afgeprijsd van €999 naar €699. Men heeft mij in plaats daarvan een naaimachine gestuurd van €799 voor €699 maar dat neemt niet weg dat hij wat dingen mist die de andere naaimachine wel had. Ik had het wel fijn gevonden als men mij daar eerst over had geïnformeerd door mij te bellen.
Pluspunten
Ben zeer tevreden over de bestel7ng die ik heb ontvangen
Geef een reële verzendtijd aan. Beter te ruim dan te krap.
Pluspunten
Prima service en persoonlijk
Pluspunten
Prima!! Ik zocht een knoopsgaten voetje. Gevonden, besteld en de volgende dag kon ik knoopsgaten naaien!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Gratis schaar was vergeten, bij belletje zeer vriendelijk te woord gestaan en direct geregeld.
Pluspunten
Zeer vriendelijke en behulpzame communicatie en ontvangst in de winkel.
Pluspunten
Meerdere malen telefonisch vriendelijk te woord gestaan en op het laatste moment nog is er nog geregeld dat de machine met de juiste pakketdiensr werd verstuurd
VerbeterpuntenWas niet helemaal blij met de naam sticker die was aangebracht op de machine maar volgens mijn moeder is dit heel gewoon
Westeinde 8395
2512 GV Den haag