Pluspunten
Persoonlijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldig geholpen. Prachtige spullen.
Pluspunten
Goede service, klantvriendelijk, je kan er snel terecht, makkelijk te bereiken
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding en goede communicatie en service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super goede service! Heel erg vriendelijk en behulpzaam! Echt heel erg tevreden en zeker aan te raden!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactie en persoonlijke service.. Prima en fijn bedankt!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en het artikel is nog mooier als op de site . Top !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gewoon alles goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede service! Wij hebben de gehele BePure Rodeo Set besteld en werden zeer netjes en klantvriendelijk geholpen. Levering vond netjes plaats op afgesproken dag!
Pluspunten
Snel, accuraat en goede communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs in vergelijking met anderen
VerbeterpuntenDe bank die ik kocht is met 5 jaar garantie en is dan geïmpregneerd, dacht ik, je krijgt er een impregneermiddel bij. Maar goed t weekt als een trein.
Pluspunten
Super goed en vriendelijk geholpen! Tafels waren zo binnen, goede service.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De prijs is de laagste en de levering nadat hij in voorraad was ging heel snel. Ook is de persoon betrouwbaar.
VerbeterpuntenEr mag tijdens het wachten iets vaker gemaild of gebeld worden om zo niet onrustig te worden en zelf te gaan bellen.
Pluspunten
Vriendelijk, goed contact en snelle verzending
Pluspunten
Naar volle tevredenheid een prachtige bank gekocht! Goede service en klantvriendelijk!
Pluspunten
Duidelijke afspraken, snelle en goede service.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Contact ging erg fijn! Super bedrijf zou zeker weer terugkomen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Super goed geholpen Zeer positief
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
De gehele begeleiding, toezeggingen en afwikkeling stemmen mij tot tevredenheid. Alle lof voor dit jonge online bedrijf.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Dit was onze eerste ervaring met PureWonen en was zondemeer goed. De 5 jaar garantie bij onze aankoop was mede doorslaggevend. De prijs is scherp en de service en communicatie zeer goed. Wij hebben ook nog een mooi kleuradvies gekregen, helemaal top, Bedankt!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
1 van de eersten die de hulk bij hem hebben besteld....bij andere was de bank veel duurder...top levering en service...succes karin
Pluspunten
Snel geleverd en vriendelijk geholpen
10 Mandepad C
Broek op Langedijk 1721 CE