Nieuwe klant . Snelle service.

Op zaterdag bevroren vlees besteld wat dinsdag keurig geleverd werd met een koelwagen. Wat ook fijn is is de rekentool over de hoeveelheid om te geven.

Super aardig en snel

Heel correct en erg netjes afgehandeld

Top bedrijf

Snelle levering , aardig personeel !

Ik kan niet anders zeggen dat het prima is. Goede kwaliteit voedseldieren en redelijke prijzen.

gemakkelijk

Natuurlijk zijn het best wat leverkosten, maar heel gemakkelijk zo met bestellen en leveren. Toppie

Gewoon helemaal perfect

Super fijne en goede service. Duidelijke communicatie en snelle levering

Ruim aanbod, goede product beschrijving, eerlijke prijzen

Ik bestel sinds enkele jaren vlees (4 a 5 X p.j.) voor mijn hond. Soms zijn de rauwe penslappen niet op voorraad. Dit staat duidelijk aangegeven. Tot op heden is het bestelde altijd correct geleverd. Handig is, dat je kan zien hoeveel ruimte er is om in de box te doen. De zoekfunctie naar producten werkt prima. Wat mij aanstaat is dat er duidelijk is beschreven of het een totaalvoer betreft of niet. En als dit niet het geval is, dan ook advies wordt gegeven. Een website voor mensen die weten wat zij nodig hebben en voor leken die meer informatie behoeven. Ik ben zeer tevreden en volgens mij, mijn hond ook. Zeker als de rauwe penslappen leverbaar zijn (wat meestal het geval is).

geweldig!

wij bestellen voor onze Jake elke 2 maanden de alaska compleet worsten en iets lekkers voor het trailen! het wordt altijd keurig op tijd bevroren afgeleverd en Jake smult er graag van !

Prima voor bestellen van KVV

Ruim assortiment en voorraad. Bezorging ging minder, aangezien hun track and trace niet werkte.

Altijd goed

Altijd goede producten Geen 5 sterren omdat de prijzen vrij hoog zijn

Goede kwaliteit

Ik haal hier ongeveer eens per kwartaal alles voor het barf menu van mijn hond. Goede kwaliteit en prijs. Zeer tevreden!

Super eten voor men hond

Altijd netjes op tijd

vlotte levering

tijd voor levering kun je goed aangeven, op dag van levering goeede tijdsplanning

Snel en goed geleverd, goed op de hoogte gehouden over de levering. Prijzen zijn goed.

Prima snelle levering Zou alleen graag kleinere garnalen willen Maar die hebben jullie niet in het assortiment zitten

Nette levering, snelheid van rijden belachelijk

Pakket was in goede staat afgeleverd Werd veel te hard gereden in een kinderrijke buurt. Als argumentie werd benoemd dat jullie op tijd rijden. Volgens mij is zo n rijstijl niet in verhouding met een kinderleven wat het kan kosten

Fantastisch!

Ik bestelde hier prooidieren voor mijn rattenslang. Ik vond het best spannend omdat ik niet wist hoe ze bij mij thuis zouden aankomen, maar alles was perfect! De muizen waren zo bevroren als maar kon en netjes verpakt. Ik zal hier blijven bestellen!

Prima product

Heel klantvriendelijk. Werken snel

Top producten

Hele goede ervaring met het leveren van bevroren voedseldieren en vlees. Daarnaast betaalbaar en met een wat ruimere bestelling is de verzendkosten ook te overzien. Werd optijd en goed verpakt geleverd. Enige minpuntje waren de kippenhartjes die per pak niet uit elkaar te breken zijn, dus dat word nog even uitvinden hoe ik dat makkelijker kan delen. Muisjes zijn perfect en echt een goede prijs en goede kwaliteit, geen vries brand wat erg fijn is en het vlees vinden ze lekker.

Snel geleverd met IJspacks,volgende dag binnen en kreeg ook meteen tijd door super.

Zeer goede service

Ik bestel al enige tijd bij Animal Food Express en tot nu toe bevalt dat prima. Goede producten en goede service.

Snelle goed bezorging

Alles goed geregeld