Snel geleverd met IJspacks,volgende dag binnen en kreeg ook meteen tijd door super.

Zeer goede service

Ik bestel al enige tijd bij Animal Food Express en tot nu toe bevalt dat prima. Goede producten en goede service.

Snelle goed bezorging

Alles goed geregeld

Top,

Super positief

Shop is overzichtelijk en duidelijk verschillende mogelijkheden tot levering Bezorger is bekend en we zijn zeer tevreden

Snelle bestelling en degelijk verpakt

Prima ervaring

Leveringen altyd perfect

Kwaliteit altyd goed

Zeer vriendelijk personeel en top diepvries voer

Prima pijzen, prima levering

Goede kwaliteit voederdieren. Enige puntje is de coolpacks, ik dacht dat ze gewoon water-ijs waren dus ik heb ze door de goot gedaan. Het was een soort zetmeel.. kostte wat moeite om dat weg te spoelen.

Vriendelijk, behulpzaam

Altijd oplossingen voor een probleem

Duidelijke site, grote assortiment, makkelijke bestelling , snelle levering

Mijn eerste ervaring is positief. Ik zal bij animal food verder bestellen

Uitstekend!

Conform afspraak

Great service!

Fast delivery and great products for my dog!

Tevreden klant

Top voer (Kiezebrink) en top levering

de rauwe producten van Kiezebrink zijn heel goed voor bijv allergische dieren of dieren die zeer kieskeurig zijn zoals hele jonge kittens. wertkt ook bij chronische diarree De levering is betrouwbaar

Klantgericht en duidelijk

Eerste keer besteld en van A tot Z super geholpen dus hier komen we terug en zekere aanrader voor iedereen.

Top levering

Altijd top levering,. Je kan de bezorgtijd mooi volgen. SMS bericht ook nog. Top producten.

Alles snel geleverd en goed verpakt.

Hond blij, baas blij(er)

Gewisseld van leverancier naar Animal Food Express. Uitstekende ervaring. Duidelijke website, goede keuze, fijne, tijdige en duidelijke communicatie. En het vlees kwam diepgevroren aan. Ook de mail na afloop is duidelijk. Hoewel niet eerder bekend met Animal Food Express heel tevreden over deze leverancier.

Top, zoals altijd

Prima website, veel keus, helder bestelproces en excellente levering met veel en duidelijke notificaties over wanneer ze voor de deur staan.

snel en correct afgehandeld

snelle reactie,informatief,mailcontact/communicatie,goed afhandeling bezorger en op tijd

Snelle levering op afgesproken tijd

Ik had muizen nodig en vond de diepvries muizen van animal food, die ze bevroren op sturen, ideaal! Ik miste 1 gemalen muis worst, dus dat heb ik gemaild en dit werd meteen verrekend. Goede klantenservice.

Mijn ervaring is goed

Alles is verlopen zo als afgesproken

Alles klopt

Zie boven

Prijs kwaliteit is goed

De prijs is zeer goed ondanks de verzendkosten omdat het diepvries producten zijn die we besteld hebben. De honden vinden het heerlijk en de producten zien er prima uit.

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten