Beste Jordan, Bedankt voor jouw eerlijke feedback. Wij hebben telefonisch contact gehad en jouw pakket is nageleverd. Hopelijk is het zo naar wens opgelost. In ieder geval onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Animal Food Express
Beste Robin Goed jou even telefonisch gesproken te hebben! De zaterdagbezorging is voor jou de beste optie in verband met jouw werk. Groeten Martijn
Beste Eluna, Bedankt voor jouw eerlijke feedback! Wij hebben verschillende verpakkingen in ons assortiment. Zo hebben wij hersluitbare, zwarte 200 gram bakjes (dit worden straks 250 gram worstjes) van ons eigen merk, daarnaast ook de Alaska Cat 250 gram worstjes en de Bandit bakjes voor de kat. Wellicht is dit praktischer? Met vriendelijke groet, Team AFE