Originele beoordeling
Beste Arwin, Allereerst bedankt voor je bericht. Wij hebben in de dozen garnalen gekeken en het verschilt per doos, in de ene doos zitten soms wat meer koppen dan lijfjes. Wij hebben daar geen invloed op. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Gr, Angela Team Animal Food Express.
Beste Joanne, Vanmorgen hebben wij jou telefonisch proberen te bereiken, maar helaas nam je de telefoon niet op. Wij willen toch nog wat toelichten aan de hand van jou beoordeling. Jammer dat je het bericht met Track en Trace code niet ontvangen hebt, afgelopen week hebben een aantal klanten ook geen Track en Trace ontvangen. Mogelijk een ICT fout, hierdoor is de levering bij jou onverwachts gekomen die dag. Overigens klantenservice van Vers en Fijn is altijd per e-mail bereikbaar. Jammer dat je ons bedrijf negatief labelt, maar in sommige gevallen heeft een vervoerder in deze bijdrage aan een negatieve ervaring van ons. Mocht er nog behoefte om telefonisch contact te hebben dan zijn wij natuurlijk elke werkdag van 8:00 tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar. Groeten, Angela