perfecte afwerking van mijn bestelling

cijfer 10

vriendelijk en goede bereikbaarheid

Animalfoodexpress ken ik uit mijn werkverleden. Zij leveren goede producten, netjes verpakt, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Nu het bedrijf waar ik werkte ermee is gestopt kan ik de prooidieren thuis gelevert krijgen. Ik deed zowat een sprong in de lucht. Mijn kleine roofdieren kunnen verder van de vertrouwde kwaliteit genieten. Ik ben dus super blij dat jullie niet alleen aan winkeliers uitleveren. En voor mijn hond is de keuze ook reuze qua vers vlees.

Goede prijs en kwaliteit

Alles goed geregeld, alleen jammer van die kleine order toeslag terwijl de transportkosten al heel hoog zijn. Dat drijft de prijs helaas wel flink op. Verder helemaal naar wens

Prijs/kwaliteit verhouding is top

Bestellen, betalen en wachten op de levering. Binnen 24 uur leveren zou helemaal top zijn maar begrijp dat dat lastig is. Bedrijven kunnen ook vooruit denken met hun bestellingen doen.

Ik bestel al enkele jaren bij dit bedrijf en het is altijd goed. Wat ik ook prettig vind is dat ze steeds vernieuwen. Er komen steeds meer producten bij.

Nvt

Snel deskundig klantvriendelijk, en een eerlijke prijs..

Goede service, snelle levering, goede prijs producten

Goede dienstverlening

Geen klachten, goede communicatie

makkelijk te bestellen en snel bezorgd

na een week nog steeds de bestelling niet gekregen

ik heb een week gewacht en ik heb de bestelling niet mijn slang zit nu 4 weken zonder eten en heb al leen menken gebeld maar zij weet ook van niks en vanwege mijn school kon ik de bedrijf ook niet bellen vanwege hun korte contact tijden

Ik bestel ratten, ik krijg ratten.

Oftewel, doet wat er wordt beloofd. Het enige nadeel voor mij persoonlijk is dat ik slechts 1 slang heb die 1x in de 4/5 weken eet waardoor een kleine bestelling ratten in prijs verdubbeld vanwege de verpakking/koelkosten. Ik snap dat het weinig rendabel is om voor 5 ratten het land af te rijden, maar om voor 3 jaar ratten in mn vriezer te laten liggen is ook niet ideaal.

Gewoon top service!

Altijd op tijd, altijd goed bevroren, en kwaliteit. Mijn reptielen eten de producten al jaren en doen het perfect!

Prima service en website

Positief goede communicatie

Top kwaliteit en goede communicatie

Uitermate tevreden

Flexibele instelling. Behulpzaam. Goede kwaliteit. Meedenkend.

Goede service. Door het slechte weer is de bestelling een week later gekomen, maar hiervan ben ik goed op de hoogde gebracht en er is een goede tegemoetkoming. Super tevreden.

Goede en snelle service

Altijd alles netjes optijd.vriendelijk personeel.

Mis vermelding houdbaarheid na ontdooien.

Als fokker gebruik dit product als bij voeding van pups Ideaal bij diarree. Adviseer het aan pup kopers. Prima product.

Goeie muizen

Altijd goede muizen en duidelijk vermeld op de site. Binnen een paar dagen binnen, dus slangen verhongeren niet.

Op de middag voor kerst kon ik toch nog mijn bestelling afhalen.

Mijn honden zijn gelukkig

Haal altijd spullen bij hun op, verschrikkelijk vriendelijk. En mijn honden doen het zo goed, maar vinden de groene pens ook heerlijk

Goed assortiment, snel gereed, vriendelijke medewerkers, honden kregen een lekkere snack bij afhalen

Dag lezer(s), Ik haal altijd ‘t herten vlees van BARF. Voor m’n kieskeurige kat. Al velen andere soorten geprobeerd, maar dat waren allemaal miskopen & hij raakte het niet aan. Dus inmiddels haal ik alleen dat herten vlees. Das altijd goed. Naast de gewone brokjes natuurlijk. Want mr. moet afwisseling hebben. #woosah Afijn. Heel verhaal. Stop. Mvg, Rogier.

Makkelijk te bestellen, duidelijke levering en altijd goed verlopen

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten