Pluspunten
Snelle levering en ook gemakkelijk op te halen. En makkelijk telefonisch bereikbaar, erg prettig bij vragen.
VerbeterpuntenDe volgende dag al ophalen in de ochtend.
Pluspunten
Please
Pluspunten
Vlees altijd prima geleverd en netjes.
VerbeterpuntenMeer leveropties zou fijn zijn.
Pluspunten
Prima levering. op dag van afspraak en levering binnen een uur tijdsbestek, eerst 2 smsjes en een mail van tante post. Top.
VerbeterpuntenGeen..........ga zo door.
Pluspunten
Nieuwe manier van leveren is heel fijn. Gedetailleerde tijd wordt gegeven en producten komen nu goed bevroren aan!!!!!
Pluspunten
Snelle levering en zeer uitgebreid assortiment die van een hoge kwaliteit is.
Pluspunten
Geweldig! Goed vlees, goede bezorging en goede comunicatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
8 heel snel en goed geleverd
VerbeterpuntenGeen idee wat
Pluspunten
Hele goede produkten en zeer fijne service, zeer aan te bevelen!
Pluspunten
Pluspunten
Overzichtelijke website. Uitgebreid aanbod met duidelijke beschrijvingen. Klantenservice is goed bereikbaar via de chat-app van Zendesk. Mijn probleem is prima opgelost, hopelijk is de levering de volgende keer wel op de door mij bij de bestelling opgegeven dag. De levering was uitstekend, goed op de hoogte gehouden, producten zijn netjes en ijskoud afgeleverd.
Pluspunten
Korrekte levering door post NL wordt zelfs op de hoogte gehouden hoe laat de bode er is
Snel, duidelijk, en goede prijzen. Mooie manier van bezorgen.
Pluspunten
Snel. Goed. Keurig op tijd. Korte lijn supertevreden
Eerst klant bij Kiezebrink, kan sinds de overgang niet meer bestellen wat ik eerst altijd bestelde, ben nu duurder uit en heb dan nog niet wat ik wil
Pluspunten
Goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Top bedrijf.
Hoge Eng Oost 33
3882 TM Putten