Pluspunten
Super, gaat allemaal perfect. Iedereen aan te raden
Pluspunten
Zeer tevreden! Kwaliteit is prima, meteen de volgende dag al geleverd en mijn vraag over de levering werd heel snel beantwoord. Top!
Pluspunten
prima service (de oude)
VerbeterpuntenHelaas komt er een nieuwe service. Geen pakketpost meer terwijl dit voor mij de enige optie is. Ik werk overdag en ben 's avonds met mijn honden trainen. Dus nu kon ik het bij het afhaalpunt ophalen en dat kan nu niet meer. Dus helaas kan ik niet meer bestellen. Daarnaast gebruik ik de koeldozen voor vakanties. Ook deze mag je niet meer houden. Dus voor mij eigenlijk alleen maar nadelen.
Wij merken dat klanten het erg prettig vinden wanneer de bestellingen mee gaan met een ander netwerk dan de pakket post. Je kunt er nu ook voor kiezen om je bestelling op zaterdag tussen 9.00u en 14.00 u te laten bezorgen. De tijdsnotificatie die je vervolgens via sms en email ontvangt is vrij nauwkeurig zodat je minder lang dan voorheen hoeft te wachten op je bestelling.
Pluspunten
Zeer goede en snelle service met name Anouk
VerbeterpuntenZaterdagopening tussen 10 en 12 uur met afhalen met bestel en betaalvoucher. Verder geen gedoe met administratiee
Hallo Willem, dank voor je beoordeling. Echter is het nog niet mogelijk om op zaterdag open te gaan voor het afhalen van bestellingen.
Pluspunten
goed geleverd en op tijd.
Pluspunten
Gewoon super handig
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Prima service, supersnel en prachtig verpakt!
Pluspunten
Snel, goed verpakt.
VerbeterpuntenErvoor zorgen dat producten continu verkrijgbaar zijn. Kalkoen van Alaska ook los aanbieden.
Pluspunten
Klantvriendelijk en denken mee
VerbeterpuntenJammer dat er niet meer via PostNL verzonden wordt
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten, wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.
Pluspunten
Prima kwaliteit. Levering goed verpakt.
VerbeterpuntenVerzendkosten erg hoog. Mis biologische producten zoal biologisch orgaanvlees en dergelijk ( barf)
Pluspunten
Top! Bedankt namens mijn katten!
Pluspunten
supersnelle actie, goede attentie "weer op voorraad", communicatie over afhalen ook weer uitmuntend en zeer vriendelijk geholpen bij afhalen ook alweer. Ik ben niet voor niets vaste klant.
Verbeterpunteneen beetje om toch iets te kunnen zeggen: de veeltepels net zo inpakken als de ratten en muizen, ziet er fraaier uit en past beter in de vriezer;-)
Pluspunten
Een snelle levering en goed verpakt. Ze houden je op de hoogte van de levering en tijd
Pluspunten
Zeer goed verpakt en verzonden
Hoge Eng Oost 33
3882 TM Putten