Pluspunten
Fijne website en snelle, nette levering!
Pluspunten
snelle correcte levering
Verbeterpuntenkan ik nog niet zeggen het is voor de eerste keer
Pluspunten
Prima prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levertijd!
Pluspunten
Het vlees komt goed verpakt op een moment dat het je zelf uitkomt. Het biedt ook kleinere porties aan, maar dit is uiteraard wel (een stuk) duurder.
VerbeterpuntenIn de eerste doos die wij ontvingen hebben wij gekozen voor het voordeelpakket voor katten. Het eerste wat me opviel toen ik de doos openmaakte was de geur... Het bleek dat een van de pakjes vette vis was stuk gegaan en het "sap/vet" was door de doos verspreid. Ik weet natuurlijk niet hoe vaak dit voorkomt, maar dit was niet zo fijn omdat we zelf helemaal niet van vis houden... en alle pakjes schoongemaakt moesten worden. Het gemak van de kleine pakjes verpakking viel ons ook een beetje tegen. Het dekseltje zit dan wel aan het bakje vast maar eenmaal open sluit het niet goed af. Ook bij het ontdooien, bleken wij toch altijd weer een druipbak nodig te hebben. Het bloed druipt toch uit het bakje in de koelkast. Het voordeel van deze kleinere verpakkingen is wel dat we de verschillende smaken konden uitproberen op onze katten (en vooral voor 1 kat met een maag-darm probleem). De vis (vette vis/zalm) viel absoluut niet goed (zware diarree) en de kwartel lieten ze staan. Maar we hebben nu ook een aantal soorten ontdekt die de katten wel lekker vinden en waar ze ook tegen kunnen. Voortaan zullen we dan ook de 1kg worsten gaan bestellen van specifieke soorten.
De prooidieren komen zeker niet altijd bevroren aan. Vaak nog wel koel maar niet bevroren. Misschien nog beter verpakken. Soms ligt het ook aan postnl die bij mij 2x 48 uur later bezorgd heeft. De prooidieren waren niet meer bevroren. Ik vind het vervelend om dan een nieuwe levering te vragen dus neem de gok dan maar, maar dan worden de prooidieren echt opnieuw ingevroren. Misschien ander soort bezorgdienst kiezen die echt over diepgevroren voedsel gaat..een koeltransport. Twijfel of ik zou aanbevelen. Dus daar half antwoord. Er zijn weinig alternatieven...
Pluspunten
Nette levering...mooi vlees
VerbeterpuntenDe verpakking kan misschien iets milieuvriendelijker.Het is prima verpakt maar zonde dat je de piepschuimdozen moet weggooien
Pluspunten
Ik vind het echt super dat ze Bandit nierdieet hebben! Verzenden ook snel.
VerbeterpuntenDe laatste paar keer waren de bakjes niet zo zorgvuldig ingepakt. Nu waren alle dekseltjes door het vervoer en het schuiven stuk gegaan.
Pluspunten
Super snelle levering en alles is goed ingepakt.
Pluspunten
Hele goede kwaliteit van de produkten, grote keuze, heb bij een goedkoper bedrijf 1 keer besteld maar daar stonken de produkten....dus daar nooit meer! Mijn hond is altijd reuze enthousiast als de doos komt, ook de vosjes laten niks liggen!
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan!!
Pluspunten
De website heeft een bug dat als je voor een bepaalde datum kiest voor levering EN DAN EEN PRODUCT WIJZIGT, dat je datum komt te vervallen! Heel vervelend, mijn rauw vlees is nu 48 uur onderweg!! Onacceptabel!!!
VerbeterpuntenOnacceptabel dat de website mijn leveringsdatum van zelf wijzigt zonder om mij te berichten!
Beste Maaike, Wat vervelend dat het met bestellen niet goed is gegaan. Het bestelproces begint inderdaad altijd opnieuw wanneer u van de bestelpagina af gaat, net zoals bij de meeste webshops. Het is dan ook belangrijk altijd voor het afrekenen alle gegevens goed te controleren. Gelukkig zijn producten in onze dozen minimaal 2 dagen goed, en in de winter vaak 3-4 dagen. Mocht er toch iets niet goed zijn aangekomen dan horen we dat heel graag van u, zodat we dit kunnen oplossen. Met vriendelijke groeten, Team Animal Food Express
Pluspunten
Prima geholpen aan zowel telefoon als de balie.
Pluspunten
Goede service, houden zich aan de afspraken.
Wat opvalt bij de rollen gemalen lamspens en boekmaag dat er veel water bij zit, dit maakt dat het werkelijke gewicht reduceert.
Pluspunten
snelle levering de inhoud op goede manier en netjes verpakt. heb verder geen op of aanmerkingen
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, 100% bevroren, snelle reactie op vragen.
Pluspunten
vind het goed
Pluspunten
Snel en correct afgehandeld en bezorging van producten
VerbeterpuntenGeen idee
Ik vind de konijnendelen deze keer erg slecht, heel veel been. Allemaal nekken en borts been. Niks dus voor mijn Haris hawk De vorige keer was het veel meer vlees. Jammer hoor
Hoge Eng Oost 33
3882 TM Putten