Pluspunten
Zelf kunnen bepalen van de levertijd.
op zaterdag open voor afhaal produkt .bijvoorbeeld tussen 10 en 12 uur . scheelt de klant € 9,95 per keer en bedrijf veel administratieve en extra werkzaamheden voor verzendklaar maken van produkt
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en snelle goede service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Nu twee bestellingen gedaan. Zeer tevreden. Vlees komt goed bevroren aan, netjes verpakt, snelle levering. Een keer zat er een doosje hondenkoekjes bij die al eens (per ongeluk) geopend was en daardoor waren de koekjes uitgedroogd. Toen heb ik netjes mijn geld teruggekregen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden bestel volgende keer weer was goed verpakt ik ben zeer tevreden over product was top Gr Marten prins
Pluspunten
Zeer aan te bevelen, hele goede produkten, grote keuze en scherpe prijzen. Snelle verzending en goede klantenservice!
Pluspunten
Snelle levertijd, duidelijk of iets op voorraad is of niet.
Pluspunten
Makkelijke website
Pluspunten
Vlees is super hondjes vinden erg lekker
VerbeterpuntenDoor dat post.nl er steeds een sooitje van maak ben ik op zoek naar ander adres om mijn vlees te gaan bestellen wand met post.nl werk het echt niet of ik kan ik bij u ook ander bezog bedrijf kiezen ?
Pluspunten
Snel
Verbeterpunten3-5 kilos vlees beter in klein stuk. Kunnen 5-10 kilos of meer aanbiedingen.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie op website
VerbeterpuntenIk ging er vanuit dat ik een mailtje zou krijgen wanneer ik de bestelling kon ophalen, maar kreeg dat niet. In de bevestiging van het product stond dat ik het de volgende werkdag op kon halen. Daar kwam ik een paar dagen later achter, ik verwachte een andere mail waar het in stond.
Pluspunten
Altijd snel en op tijd geleverd en goed verpakt
Pluspunten
Betrouwbaar! Het gaat om mijn dieren, zij krijgen geen rare brokken in mooie zakken maar puur natuur prooidieren gefokt onder beschermende omstandigheden.
Pluspunten
Super snelle levering!!
Pluspunten
zeer snelle levering,perfect verpakt
Pluspunten
Keurig verpakt.
Pluspunten
Heel tevreden met de aanschaf, ik kreeg er een leuk varkens piep knuffeltje bij en een paar heerlijk stinkende honden kluiven voor mijn hond, die hij overigens heerlijk vindt!
Hoge Eng Oost 33
3882 TM Putten