Pluspunten
Nu meermaals hier besteld en elke keer zeer tevreden over de kwaliteit, snelheid van verzending en de juiste verpakking. Mijn honden en reptielen zijn blij!
Pluspunten
Goed product , snelle levering
Pluspunten
Uniek uitgebreid assortiment, goed advies als erom gevraagd wordt.
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenHelaas deze keer het vlees half ontdooid.verbeterpunt is dan ook meer ijspacks.twee worsten waren al helemaal zacht
Pluspunten
Worsten kwamen niet 100% bevroren aan helaas. Verpakking deze keer ook wat onhandig.
Pluspunten
Snel geleverd, snelle reactie op vragen.
VerbeterpuntenTwee van de zakken met zalm waren niet helemaal dicht, daardoor zat er vocht over de rest van de verpakkingen.
Pluspunten
Snelle levering via de post. Mooie producten.
Pluspunten
zeer snel en goed verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima, goede service, goede kwaliteit voedseldieren.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
-kwaliteit is goed -producten worden snel geleverd -producten worden goed koel gehouden tijdens het verzenden
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ruime keuze en uitstekende klantenservice
VerbeterpuntenLevering in koelwagens en niet via het qua levertijden niet altijd betrouwbare Post.nl. Maar daar zijn ze mee bezig, dus dat gaat goedkomen.
Niet al het vlees was helemaal bevroren bij aankomst. Het was ook een warme dag.
Pluspunten
snel en keurig verpakt!
Pluspunten
Snel geleverd gekregen! Tom communicatie over je bestelling
VerbeterpuntenWas al beetje ontdooit toen het geleverd werd. Maar dat kan gebeuren
Pluspunten
Zeer tevreden over de grote hoeveelheid produkten, alles ziet er vers en netjes uit en mijn hond en de vossen smullen ervan! Graag tot de volgende keer.
Pluspunten
Goede service en vriendelijk snelle levering, leuke acties en spaarsysteem. Ook fijn dat er een 5% afhaalkorting is
VerbeterpuntenSommige prooidieren zoals ratten alleen per 5 stuks verpakt zou fijn zijn als dit ook per kilo kon,spaarsysteem zou wat langer geldig mogen zijn.
Hoge Eng Oost 33
3882 TM Putten