Pluspunten
Geen klachten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, uitstekend verpakt en heldere communicatie. Bij mijn laatste bestelling was de gewenste bezorgdag niet duidelijk overgekomen en hier is snel en adequaat op gereageerd.
Pluspunten
Spullen kwamen perfect verpakt aan
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Niet van toepassing
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Snelle en zeer nette levering. De producten komen bevroren aan en erg goed verpakt. Zelfs tijdens de erg warme dagen. Top service!
Pluspunten
Gewoon een supersnelle bedrijf! Bestel morgen voor 15:00 uur en je hebt het in 99% van de gevallen de dag later in huis! Vriendelijke medewerkers, ze zijn heel duidelijk op hun website. Je wordt van a tot z op de hoogte gehouden over je bestelling. Al met al een dikke 10 plus voor Animal Food express en hun medewerkers!
Pluspunten
Zeer goed verpakt Prima prijs Snelle levering
Pluspunten
fijne, enthousiaste jonge mensen,binnen alles schoon en netjes.
Verbeterpuntenik kwam afhalen maar was niemand ter plekke,heb het hele pand doorgelopen(had mn hele auto vol kunnen laden haha) en heb toen maar het telefoonnummer gebeld .daarna ben ik meteen geholpen hoor:)
Pluspunten
De bestelling wordt gelijk de volgende dag bezorgd.
Verbeterpunten-het vlees was bij levering deels al ontdooid -de hoeveelheid verpakking was enorm. Veel piepschuim dat niet in de plastic container mag, daardoor veel restafval, dat is slecht voor het milieu én mijn portemonnee.
Pluspunten
gewoon fijn bedrijf en zeer goede kwaliteit!
Pluspunten
alles prima
VerbeterpuntenVerzenden naar Duitsland. Waar ik nu woon , zodat ik bij jullie makkelijker kan blijven bestellen. Nu moet ik het bij mijndochter laten brengen en die brengt het dan mee naar Sieber im Harz.
Pluspunten
de Produkten waren netjes en verzorgd verpakt,wij hebben de bestelling opgehaald en werden netjes behandeld.Zelfs per email goed op de hoogte gehouden over de producten.
Pluspunten
Goed bereikbaar. Via mail en chat duidelijke, persoonlijke en deskundige antwoorden. Heel fijn! Prachtig product. Eigen merk in mooie bewaarbakjes. Kant en klare voordeel bestelling. Heel handig!
VerbeterpuntenBesteld op vrijdag kan niet opgehaald op zaterdag. Wel versturen denk ik.
Pluspunten
Leverd snel en goed verpakt
Pluspunten
zeer snelle afleverservice en omdat het bederfelijke waar is goed diepgevroren en ook als zodanig met ijspak verstuurd
Verbeterpuntenmisschien een idee om mensen die een bevestigingsmail meenemen op zaterdagmorgen tussen 10 en 12 uur hun koopwaar zelf te kunnen ophalen. scheelt de klant verzendkosten en het bedrijf administratiekosten voor het verzendklaar maken.
Pluspunten
Producten, in mijn geval diepvries producten, met heel veel zorg verpakt!
Pluspunten
Pluspunten
Genoeg op voorraad
VerbeterpuntenVermeld bij de omschrijving welke kleur de muizen hebben. Ik heb kleine muizen besteld en had gelezen dat ze standaard in wit geleverd worden. Verbaasd was ik dat ik twee zakken zwarte muizen kreeg. De muizen onderin de verpakking waren al bijna ontdooid, alle ijs zat bovenin de doos. Met ijs rondom de muizen blijven ze langer bevroren.
Hoge Eng Oost 33
3882 TM Putten