Pluspunten
Ik haal het altijd zelf op omdat ik in de buurt woon. De dames in de shop zijn vriendelijk en behulpzaam. Als de kwaliteit van de spullen tegenvalt is er altijd een compensatie. Jammer dat ze de prijs weer verhoogd hebben ;)
Pluspunten
Goed bereikbaar en goede services.
Ik had een dag en tijd uitgekozen vrijdag van half 12 tot half 2 Ik kwam kwart voor 11 aan rijden toen stond postnl al voor mijn deur Dit lig denk ik niet aan jullie maar aan postnl Ik werd met betalen niet door gestuurd naar mijn internet bankieren app
Pluspunten
Duidelijke website, vriendelijk personeel
VerbeterpuntenWat meer kvv-merken zou fijn zijn.
Pluspunten
Zelfs met deze temparturen word het met koel elementen geleverd . Prima verpakt!!
Pluspunten
Snelle levering , groot assortiment , vaak toevoegen nieuwe producten in webshop.
Pluspunten
Zeer snelle levering,en goede producten.
VerbeterpuntenVerzendkosten lager zien te krijgen.
Pluspunten
Snelle levering normaliter. Deze keer zat er iets langer tussen door Hemelvaart. Ondanks waarschuwingen op de site dat er geen garantie kon worden gegeven op bevroren voeding Door het warme weer kwam mijn bestelling goed bevroren aan! TOP bedrijf en een goede klantenservice voor als er eens een foutje is gemaakt! Is mij nog maar een keer overkomen en ik bestel hier nu een jaar. De fout was binnen een dag hersteld perfect!
VerbeterpuntenIk heb geen verbeteringen voor dit bedrijf. Misschien zou het handig zijn als je bij het bestellen kan zien hoeveel er nog op voorraad is?
Pluspunten
goede service en kwaliteit
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering en goede producten.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, top
Pluspunten
Ik bestel alweer een aantal jaar bij animalfoodexpress . Bestellingen zijn altijd compleet. Als ik advies nodig heb is dat nooit een probleem. Doordat ik in de buurt woon is de afhaalkorting een leuke bijkomstigheid.
Verbeterpunten1x lang staan wachten buiten omdat er niemand in de loods was en er niet werd gereageerd op de bel. Bleek een paasbrunch met het personeel aan de overkant van de straat. Ik had dan zelf even een briefje opgehangen als bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering, goede producten.
Pluspunten
Keurige website. Goede producten die met smaak door onze honden worden gegeten. Ook goede keuze in portiegroottes.
VerbeterpuntenDe afhaallocatie duidelijker vanaf de openbare weg aangeven met een groter en meer zichtbaar bord.
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, mijn pakket ligt altijd keurig op tijd klaar,
Pluspunten
Het vlees, kwam de dag na bestelling al binnen. Ondanks dat de doos kapot was, waren de rollen nog keihard. Het geleverde vlees is van goede kwaliteit.
Verbeterpuntende piepschuim doos was volledig gescheurd op twee hoeken. Dit komt waarschijnlijk door de (ruwe) behandeling van post/nl. Stel je ontvangt je pakket niet op de eerste dag na verzending, dan denk ik dat alles ontdooit was geweest.
Pluspunten
Deze webshop/winkel is helemaal top! Goede service/kwaliteit en levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle en goede verzorgde service.
Verbeterpuntenmisschien dat er voor vaste klanten ook uit bezuinigings kosten ,dat het bedrijf op zaterdagen bijvoorbeeld van 10 tot 12 open is om bestellingen op te halen . met een e-mail als voucher dat er ook betaald is
Hoge Eng Oost 33
3882 TM Putten